ΠΑΟΚ

Ψάχνουν τον "τσάρο" των οικονομικών

Ψάχνουν τον "τσάρο" των οικονομικών

Ζαγοράκης, Βρύζας και οι συνεργάτες τους στη νέα διοίκηση θα συζητήσουν το μεσημέρι της Τρίτης (18/10) για τη λειτουργία της ΠΑΕ και κυρίως για τον άνθρωπο που θα κληθεί να αναλάβει το πιο νευραλγικό πόστο

Το βράδυ της Κυριακής (16/10), αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τον ΟΦΗ, τα μέλη της νέας διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκαναν μία πρώτη συνάντηση γνωριμίας.

Πλέον-και αφού τη Δευτέρα οι νομικοί της ΠΑΕ (Μαυρομάτης) και του ΑΣ (Γιαννακοπούλου) προχώρησαν τη διαδικασία στο Πρωτοδικείο-μπαίνουν σε πιο ουσιαστικές διαδικασίες.

Το μεσημέρι της Τρίτης (18/10), περίπου στη μία, θα συνεδριάσουν για πρώτη φορά προκειμένου να χαράξουν την πολιτική τους και να καθορίσουν τους χώρους δράσης τους.

Βέβαια, σ' αυτούς δεν περιλαμβάνεται το αγωνιστικό το οποίο ήδη "τρέχουν" εδώ και καιρό ο Ζήσης Βρύζας και ο Παντελής Κωνσταντινίδης. Θα συνεχίσουν να το κάνουν και έχοντας πόστο στη διοίκηση και κατά συνέπεια, το ενδιαφέρον στρέφεται στην οργάνωση της ΠΑΕ και κυρίως στο οικονομικό σκέλος.

Βασικό θέμα συζήτησης στη διάρκεια του συμβουλίου αναμένεται να αποτελέσει το πρόσωπο το οποίο θα κληθεί να αναλάβει το βαρύ φορτίο των οικονομικών. Η τάση που επικρατεί είναι να προσληφθεί ένας έμμισθος τεχνοκράτης που θα αφιερώνει καθημερινά αρκετές ώρες στα γραφεία.

Υπάρχει ενδεχόμενο αυτός να είναι ο Άλκης Μαυροφρύδης, αν και μέχρι σήμερα, με δική του θέληση, λειτουργούσε συμβουλευτικά-κυρίως λόγω της καλής σχέσης του με τον Θόδωρο Ζαγοράκη-χωρίς καθημερινή παρουσία στα γραφεία.

Επαναλαμβάνουμε, όμως, ότι η σκέψη που κυριαρχεί στην ΠΑΕ είναι να προσληφθεί τεχνοκράτης που θα έχει full time απασχόληση στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ