ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Ψάχνεται" για Σηφάκη ο Ατρόμητος

"Ψάχνεται" για Σηφάκη ο Ατρόμητος

Την περίπτωση του Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τη Σαρλερουά για τη νέα χρονιά, εξετάζουν σοβαρά στον Ατρόμητο.

Ενίσχυση στη θέση κάτω από τα δοκάρια, με ένα δυνατό όνομα ίσως θελήσει να κάνει η ομάδα του Περιστερίου. Αυτό το όνομα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal", είναι πολύ πιθανό να είναι ο Μιχάλης Σηφάκης.

Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας, ο οποίος αγωνίζεται στη βελγική Σαρλερουά, δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της ομάδας, Φελίς Ματσού, για τη νέα χρονιά και έχει ειδοποιηθεί να αναζητήσει τη νέα του ομάδα. Δεν θα έλεγε λοιπόν όχι σε μια επιστροφή στην Ελλάδα, προκειμένου να είναι έτοιμος και για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Στον Ατρόμητο, περιμένουν να δουν μέσα στην εβδομάδα τι θα γίνει με την ανανέωση του Βέλιμιρ Ράντμαν, καθώς έκανε πολύ καλή χρονιά και θα ήθελαν να παραμείνει στην ομάδα, ενώ επίσης θέλουν να δώσουν και ευκαιρίες στον νεαρό, Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με την εθνική U19.

Ωστόσο, αν τελικά πρόκειται για ένα όνομα του βελινεκούς του διεθνή πορτιέρο, δεν θα έλεγαν όχι. Ο 28χρονος Σηφάκης, έχει 15 συμμετοχές με το εθνόσημο, ενώ έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα σε ΟΦΗ, Ολυμπιακό και Άρη, μετρώντας 175 αγώνες στη SuperLeague.

Τη φετινή χρονιά πραγματοποίηση 10 εμφανίσεις με τη Σαρλερούα, έχοντας μια ικανοποιητική απόδοση, και σίγουρα αν τελικά πραγματοποιηθεί μια τέτοια μεταγραφή, θα μιλάμε για μια πολύ καλή προσθήκη για τους Περιστεριώτες, μετά και την απόκτηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ