ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Ατρόμητος" ο Δημήτρης Παπαδόπουλος

"Ατρόμητος" ο Δημήτρης Παπαδόπουλος

Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός, συμφώνησε με την ομάδα του Περιστερίου, υπογράφοντας συμβόλαιο για τα επόμενα δυο χρόνια.

Τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό, έκανε δικό του ο Ατρόμητος για τα επόμενα δυο χρόνια.

Η ομάδα του Περιστερίου, έψαχνε έναν παίκτη που θα τη βοηθούσε να λύσει το πρόβλημα στο γκολ και κατέληξε στον διεθνή Έλληνα, ο οποίος έκανε πολύ καλή σεζόν φέτος με την ομάδα της Κομοτηνής, βγαίνοντας τρίτος στον πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος με 11 γκολ σε 25 παιχνίδια.

Μέσα στην μέρα θα υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος για τη μεταγραφή του παίκτη, ο οποίος υπήρξε στόχος κι άλλων ελληνικών ομάδων, συμπεριλαμβανομένης και της ΑΕΚ.

Πρόθεση του ποδοσφαιριστή ήταν να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού, ωστόσο η συμμετοχή του Ατρομήτου στο Europa League, καθώς και το πλάνο που του πρότεινε ο Παράσχος, τον έκαναν να πει το "ναι" στους Περιστεριώτες.

Πλέον, ο Ατρόμητος ενισχύεται ακόμα περισσότερο στη γραμμή κρούσης, μιας και με το δίδυμο Ναπολεόνι - Παπαδόπουλος, αναμένεται να μπορέσει να λύσει το επιθετικό πρόβλημα.

Ο Παπαδόπουλος, κατάφερε να γίνει γνωστός από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, έχοντας 126 συμμετοχές και 50 γκολ με τους "πράσινους". Έχει αγωνιστεί στις Μπέρνλι, Ακράτητο, Λέτσε, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Θέλτα, Λεβαδειακό και Πανθρακικό. Ενώ έχει και 24 συμμετοχές με το εθνόσημο, έχοντας σκοράρει 2 φορές.

Όσον αφορά τον Νιάζι Κούτσι, ο Φιλανδός επιθετικός δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Παράσχου για τη νέα σεζόν και θα υπάρξει σύντομα, λύση της συνεργασίας του με την ομάδα.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ