ΚΑΣΕΤΑ GATE

Ψάχνει την 3η κασέτα ο Κούγιας

Ψάχνει την 3η κασέτα ο Κούγιας
INTIME SPORTS

To "Κασέτα-gate" συνεχίζεται μετά την "ανακωχή" του Σαββατοκύριακου. Ο πρώτος κύκλος έκλεισε την Παρασκευή με τις καταθέσεις των Δαλούκα-Βοργιά στον αθλητικό εισαγγελέα, ενώ ο δεύτερος ανοίγει με κεντρικό πρόσωπο τον Αλέξη Κούγια.

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής καταρχήν θα είναι το βράδυ της Δευτέρας καλεσμένος στην εκπομπή "Δίκη", που ουσιαστικά έβαλε άναψε το... φυτίλι για να "σκάσει" η όλη υπόθεση.

Πέρα από τα όσα θα πει ο Αλέξης Κούγιας και αφορούν τις αντιδράσεις μετά τη δημοσιοποίηση του σκανδάλου, ουσία έχουν κι οι κινήσεις του. Συγκεκριμένα ο γνωστός ποινικολόγος επιδιώκει να πάρει στα χέρια του την τρίτη κασέτα, αυτή την οποία -όπως δήλωσε- έχει ακούσει, αλλά δεν έχει στην κατοχή του. Πρόκειται για τις κατεγραμμένες συνομιλίες των "δύο κορυφαίων θεσμικών παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου", όπως είχε υπογραμμίσει πριν μερικές ημέρες.

Στο μεταξύ ο πρόεδρος της Παναχαϊκής (σ.σ είδε την Κυριακή την ομάδα του να επικρατεί με 1-0) έχει ήδη καταθέσει στην προϊσταμένη Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Ράικου και στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών κ. Κορρέ, ενώ αναμένεται να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στον κ. Σιμιτζόγλου.

Όσο για το αίτημα του για άρση του επαγγελματικού απορρήτου, ο Αλέξης Κούγιας περιμένει την απάντηση του Δικηγορικού Συλλόγου, καθώς τα όσα έχει συζητήσει με τον άλλοτε πελάτη του Γιώργο Δαλούκα αναμένεται να έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα για την υπόθεση.

Τέλος το "Βήμα της Κυριακής" αναφέρει ότι η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου έχει διαρκώς στραμμένη την προσοχή της στα κυκλώματα του προκαθορισμένου στοιχήματος και στους φακέλους της UEFA, μια υπόθεση που είχε απασχολήσει ιδιαίτερα τους προηγούμενους μήνες.

Και τώρα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το αν η διευρέυνηση αυτής της υπόθεσης θα έχει -μέσω δικογραφίας- κοινά στοιχεία με το "Κασέτα-gate".

TAGS ΚΑΣΕΤΑ GATE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ