ΟΦΗ

Προβληματισμός και υπομονή

Προβληματισμός και υπομονή
Μαουρερ

Η ήττα απο την Βέροια έφερε προβληματισμό στο Ηράκλειο, ωστόσο στον ΟΦΗ κάνουν υπομονή, καθώς τις επόμενες μέρες περιμένουν οι Εθνικός (Κύπελλο) και Ατρόμητος (πρωτάθλημα)

Ο ΟΦΗ μετά την ήττα-σοκ απο τον Αστέρα Τρίπολης γνώρισε μια ακόμη αυτή την φορά απο την Βέροια. Όπως ήταν αναμενόμενο το δεύτερο διαδοχικό αρνητικό αποτέλεσμα έφερε προβληματισμό στο Ηράκλειο, καθώς οι “μελανόλευκοι” δεν θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα που νίκησε τον Εργοτέλη και πήρε την ισοπαλία στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.
Την περασμένη αγωνιστική οι παίκτες του Ράϊνερ Μάουρερ ήταν σαν να μην... κατέβηκαν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Υπήρχε βεβαίως και η αποβολή του Ρουμπάκη που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αναμέτρηση, ωστόσο οι παίκτες που αγωνίστηκαν ήταν απογοητευτικοί.

Κόντρα στην Βέροια, οι Κρητικοί κατάφεραν να εκμεταλλευθούν τ' αμυντικά λάθη των γηπεδούχων και να προηγηθούν, όμως απο εκεί και πέρα οι παίκτες της Βέροιας ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του αγώνα, κατάφεραν να προηγηθούν, ενώ μην ξεχνάμε οτι είχαν και τρία δοκάρια...

Όπως είναι λογικό, αυτό το αποτέλεσμα έφερε μεγάλωσε τον προβληματισμό και την απογοήτευση στο “στρατόπεδο” του ΟΦΗ, ωστόσο αυτή την στιγμή δεν υπάρχει περίπτωση να λάβει μέτρα η διοίκηση. Ο Φανούρης Βατσινάς είναι διατεθειμένος να δώσει χρόνο στον Ράϊνερ Μάουρερ και τους παίκτες, καθώς την Πέμπτη, περιμένει ο Εθνικός για το Κύπελλο Ελλάδος και την ερχόμενη Κυριακή ο Ατρόμητος για το πρωτάθλημα.

Στον ΟΦΗ δεν σκέφτονται ούτε για... αστείο οτι μπορεί κάτι να πάει στραβά κόντρα στον Εθνικό και η ομάδα να μην πάρει την πρόκριση, καθώς σε εκείνη την περίπτωση τελειώσει η υπομονή και θα υπάρχουν κυρώσεις προς όλες τις πλευρές...

Προβλήματα οι Ντρούλιτς και Ισά

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Γκόραν Ντρούλιτς υποφέρει απο τενοντίτιδα και ακολουθεί θεραπεία, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τον Εθνικό.

Επίσης ο Πιέρ Ισά έχει ενοχλήσεις στον δεξιό ώμο και δεν έκανε προπόνηση την Δευτέρα. Επισκέφθηκε το γιατρό, Γιώργο Στεφανουδάκη, που διαπίστωσε ότι έχει εξάρθρημα στον ώμο. Πλέον και αυτός θα ξεκινήσει πρόγραμμα θεραπείας.










TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ