ΑΕΚ

Προβληματισμός για ΟΑΚΑ

Προβληματισμός για ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Έντονη ανησυχία επικρατεί στην ΑΕΚ για τον κακό αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ ενόψει της αναμέτρησης για το Γιουρόπα Λιγκ με την Νταντί Γιουνάιτεντ την ερχόμενη Πέμπτη.

Στο φιλικό ματς Παναθηναϊκός-Τζένοα φάνηκε η τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, κάνοντας τους υπεύθυνους να δηλώνουν ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει αγώνας μέχρι την Πέμπτη, αφήνοντας περισσότερες πιθανότητες να διεξαχθεί κανονικά το ματς Παναθηναϊκός-Ξάνθη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Σήμερα αναμένεται να επιθεωρηθεί το γήπεδο και θα υπάρξει σύσκεψη μεταξύ της εταιρείας που είναι υπεύθυνη για το χλοοτάπητα, την διεύθυνση του σταδίου, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟ ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει σημαντική εξέλιξη η ΑΕΚ έχει δηλώσει στην ΟΥΕΦΑ ως δεύτερη έδρα το Πανθεσσαλικό. Ο χρόνος είναι περιορισμένος για την ΑΕΚ καθώς οι μέρες λιγοστεύουν και θα πρέπει να δηλωθεί σύντομα στην ΟΥΕΦΑ το γήπεδο που θα διεξαχθεί το ματς.

Το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί λόγω βλάβης του ποτιστικού και ο καινούργιος χλοοτάπητας χρειάζεται καθημερινό πότισμα για να "δέσει". Η βλάβη αυτή πήγε πίσω τις εργασίες των τελευταίων ημερών με αποτέλεσμα να υπάρξει πρόβλημα.

O πρόεδρος του ΔΣ του Ο.Α.Κ.Α, Λάζαρος Γρύλης, μίλησε στον "NovaΣπορ Fm 94,6", για το πρόβλημα του χλοοτάπητα στο στάδιο και τις πιθανότητες διεξαγωγής των αγώνων ΑΕΚ-Νταντί Γιουνάιτεντ και Παναθηναϊκός-Skoda Ξάνθη:


" Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι η αναμέτρηση της Πέμπτης θα γίνει κανονικά. Σήμερα έχουμε σύσκεψη με τους τεχνικούς, οι οποίοι έχουν αναλάβει ήδη την ευθύνη για το λαθάκι τους και εργάζονται πυρετωδώς για να το διορθώσουν. Οι ίδιοι οι τεχνικοί δεν μπορούν να μας πουν με σιγουριά αν θα είναι έτοιμο την Πέμπτη, αλλά θα μάθουμε σύντομα. Πάντως οι ημέρες είναι λίγες και το καλύτερο για τη μελλοντική χρήση του ΟΑΚΑ θα ήταν να γίνει αλλαγή έδρας για λίγο καιρό".

Για τις ευθύνες της εταιρείας που αντικατέστησε τον παλαιό χλοοτάπητα:


" Η εταιρία αυτή είναι συμφερόντων Παναθηναϊκού. Είναι συνεργάτες τους, χρησιμοποιούνται χρόνια για το προπονητικό κέντρο της Παιανίας και αυτοί πρέπει να φροντίζουν να ποτίζεται σωστά το γήπεδο. Τον Δεκαπενταύγουστο το ΟΑΚΑ πλημμύρισε λόγω μιας μηχανικής βλάβης και αυτή τη στιγμή ποτίζεται με λάστιχα, γιατί χρειάζεται πολύ νερό, παρότι τα μπεκ λειτουργούν. Εμείς δεν είμαστε τεχνικοί για να ασχοληθούμε με αυτά. Το μεγάλο πρόβλημα θα είναι στον πρώτο αγώνα μετά τη συναυλία των U2 (3 Σεπτεμβρίου). Δεν θα υπάρχει χρόνος να ριζώσει το χόρτο και το ΟΑΚΑ θα είναι σε κακή κατάσταση".

Βλέπει Ντρπιτς

Η ΑΕΚ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και σύμφωνα με πληροφορίες στα υπόψιν των ανθρώπων της Ένωσης βρίσκεται ο Ντίνο Ντριπτς.

Ο 29χρονος Κροάτης αμυντικός αγωνίστηκε πέρσι με την φανέλα της Καρλσρούης, δανεικός από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά πλέον δεν έχει ομάδα.

Κροατικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπίακού, ωστόσο είναι γεγονός ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ντρπιτς.

Ο Ντρπιτς έπαιξε για εννιά χρόνια στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι διεθνής με όλες τις "μικρές" εθνικές ομάδες της χώρας του και έχει μία συμμετοχή στην εθνική ανδρών. Την σεζόν που πέρασε είχε 17 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα με την Καρλσρούη.

Εξελίξεις για το θέμα θα υπάρξουν μετά το ραντεβού με την Μπολόνια για την απόκτηση του Μόρα που αποτελεί τον πρώτο στόχο για την θέση του κεντρικού αμυντικού, κάτι που παραδέχθηκε και ο Σταύρος Αδαμίδης κατά την διάρκεια του ταξιδιού στην Σκωτία.

" Θέλουμε τον Μόρα, πιστεύουμε ότι θα τα βρούμε μαζί του και όλα θα κριθούν από την στάση που θα κρατήσει η Μπολόνια. Δουλεύουμε όμως και άλλες περιπτώσεις αμυντικών", ήταν τα λόγια του προέδρου της ΑΕΚ.




TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ