ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προβάδισμα ο Φιγκερόα για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Προβάδισμα ο Φιγκερόα για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού
Φιγκερόα INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Βονόρτας δοκίμασε στην προπόνηση του Σαββάτου τόσο τον Φιγκερόα όσο και τον Τοτσέ στην κορυφή της επίθεσης αλλά ο Αργεντινός είναι το φαβορί για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα των πράσινων. Επιστροφή στην ενδεκάδα για τον Σεϊταρίδη.

Μετά και τις τελευταίες δοκιμές στην προπόνηση του Σαββάτου ο Γιάννης Βονόρτας αν και έδειξε να προβληματίζεται για το ποιος εκ των Φιγκερόα ή Τοτσέ θα ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα των πράσινων φαίνεται ότι καταστάλαξε και σαφές προβάδισμα έχει ο Αργεντινός έναντι του Ισπανού φορ.

Επίσης ο Χουχούμης θα πάρει θέσει στο αριστερό άκρο της άμυνας των πράσινων ξεκινώντας μετά από αρκετό καιρό και πάλι στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με τις δοκιμές του Βονόρτα στην προπόνηση του Σαββάτου στο αρχικό σχήμα των πράσινων κόντρα στον Πανιώνιο αναμένεται να βρεθούν οι Καρνέζης κάτω από τα γκολπόστ, ο Σεϊταρίδης ο οποίος επανέρχεται μετά τον τραυματισμό του θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο και ο Χουχούμης στο αριστερό.

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Πίντο και Τριανταφυλλόπουλο με τον Μπουμσόνγκ να είναι τιμωρημένος και να μένει εκτός αποστολής.

Μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Βιτόλο ως καθαρόαιμο αμυντικό χαφ έχοντας τον Ζέκα και τον Σισοκό ως εσωτερικούς χαφ δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Στην τριάδα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Κουίνσι αριστερά, Μπαρμπαρούσης στα δεξιά και ο Φιγκερόα στην κορυφή αν και δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε και την συμμετοχή του Τοτσέ.

Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Βονόρτας μετά την προπόνηση του Σαββάτου η οποία περιλάμβανε ζέσταμα και εν συνεχεία ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2" και ταχύτητες και δίτερμα σε μικρό χώρο με τρεις ομάδες και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή.

Από αυτή έμειναν εκτός οι Μαυρίας, Ταμπάκης, Λαγός, Κοτσόλης, Φουρλάνος, Κάιπερ, Φορναρόλι, Κουσίδης, Δώνης, Μαρινάκης και οι τιμωρημένοι Χαμπίμπ και Μπουμσόνγκ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ