ΑΡΗΣ

Προτροπές και παρατηρήσεις

Προτροπές και παρατηρήσεις
INTIME SPORTS

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς στην προσπάθεια αφύπνισης των ποδοσφαιριστών του Άρη εν όψει της πρόκρισης επί του Ολυμπιακού Βόλου στο Κύπελλο και της συνέχειας του πρωταθλήματος θέλησε να τους ταρακουνήσει

Στην προσπάθεια αφύπνισης των ποδοσφαιριστών του Άρη εν όψει της πρόκρισης επί του Ολυμπιακού Βόλου στο Κύπελλο και της συνέχειας του πρωταθλήματος ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς θέλησε να τους ταρακουνήσει.

Ο Σέρβος τεχνικός στις δύο πρώτες μέρες της προετοιμασίας εν όψει του αυριανού επαναληπτικού της ήττας με 1-0 στο ΕΑΚ του Βόλου έριξε ξεκάθαρα το βάρος του στον τομέα της ψυχολογίας.

«Ήταν ένα μάθημα. Δεν επιτρέπεται να γίνονται τέτοια λάθη. Χάσαμε τα ματς από δικές μας ολιγωρίες και νομίζω πως αυτό το αντιλαμβάνεστε όλοι. Δεν θέλω να επαναληφθούν τα ίδια λάθη στο μέλλον. Συνεχίζουμε γερά, πάμε για το κύπελλο», είχε τονίσει μεταξύ άλλων στην προπόνηση της Δευτέρας ο Μιλίνκοβιτς.

Μία μέρα μετά χθες τους επισήμανε: «Όλοι γνωρίζουμε ότι μια πρόκριση πόσο σημαντική είναι. Πάμε να την πάρουμε, δίνοντας τα όλα για να ανατρέψουμε το σκορ. Μπορούμε να τα καταφέρουμε», με τον 45χρονο Σέρβο τεχνικό να τους ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να αρχίσουνε να σκέφτονται το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ μετά από την πρόκριση επί του Ολυμπιακού Βόλου αύριο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μεταξύ άλλων όμως στην διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ο Μιλίνκοβιτς είχε προχωρήσει και σε αυστηρές παρατηρήσεις θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τους επισημάνει τα λάθη τους εν όψει της συνέχειας.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι ο Σέρβος τεχνικός του Άρη προτίθεται να περιμένει και σήμερα του Νταβίντ Αγκάνθο και Σαλόζε Ουντότζι για να δει τελικά αν θα μπορεί να τους υπολογίζει για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Σε ένα παιχνίδι όπου οι Τριανταφυλλάκος, Ίμπε και Παπαδόπουλος αναμένεται να μείνουνε εκτός ενδεκάδας με τον Οικονομόπουλο να επανέρχεται στον άξονα και τον Πουλίδο στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Έλσνερ.

Αντί του Ίμπε ο Σταυρόπουλος ενώ στον άξονα θα επιστρέψει και ο Τάτος που την Κυριακή κόντρα στον Πλατανιά είχε αγωνιστεί στα πλάγια κι όσον αφορά τον Ηρακλή θα προωθηθεί και πάλι στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ