ΑΡΗΣ

Αγγελούδης ή Μανιάς για κορυφή

Αγγελούδης ή Μανιάς για κορυφή
INTIME SPORTS

Το αποτέλεσμα της μαγνητικής που θα υποβληθεί ο Αγκάνθο θα κρίνει την συμμετοχή του στον επαναληπτικό της Πέμπτης του Άρη με τον Ολυμπιακό Βόλου για την Β' φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Ήδη πάντως ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς ετοιμάζει τους Αγγελούδη και Μανιά.

Τους Αγγελούδη και Μανιά ετοιμάζει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς για την κορυφή της επίθεσης του Άρη εν όψει του μεθαυριανού επαναληπτικού για την Β΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Κάτι που θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα της μαγνητικής που θα υποβληθεί σήμερα ο Νταβίντ Αγκάνθο με έναν από τους δύο να προτιμάται για την βασική ενδεκάδα το βράδυ της Πέμπτης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Αγκάνθο είναι να υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατό του, που ουσιαστικά ταλαιπωρείται από το ξεκίνημα της προετοιμασίας της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Για παν ενδεχόμενο ο Μιλίνκοβιτς ετοιμάζει ήδη έναν από τους Νίκο Αγγελούδη ή Μιχάλη Μανιά με τον Σέρβο τεχνικό του Άρη να θέλει να προχωρήσει σε αλλαγές στην βασική ενδεκάδα.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Άρης καλείται να ανατρέχει το εις βάρος του 1-0 από το ΕΑΚ του Βόλου πριν από έναν μην στο κυνήγι της πρόκρισής του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου που αποτελεί και μονόδρομος για λόγους πρεστίζ και από οικονομικής πλευράς.

Στις αλλαγές που ετοιμάζει ο Μιλίνκοβιτς για να δώσει ευκαιρίες αλλά και για να προφυλάξει ποδοσφαιριστές για το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ της Κυριακής είναι να καθίσει στον πάγκο ο Ίμπε.

Στην περίπτωση αυτή θα ξεκινήσει ο Σταυρόπουλος, ενδεχομένως να προφυλαχθεί και ο Ουντότζι στο ξεκίνημα και ακόμη Παπαδόπουλος και Τριανταφυλλάκος είτε θα καθίσουν και οι δύο στον πάγκο είτε κάποιος από τους δύο θα βρεθεί και εκτός αποστολής.

Θέση στην βασική ενδεκάδα διεκδικεί ο Οικονομόπουλος που επιστρέφει από τιμωρία όπως επίσης και ο Σουνάς που αγωνίστηκε ως αλλαγή κόντρα στον Πλατανιά το απόγευμα της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Τέλος διευθετούνται και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την υπαγωγή της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99 μετά την εκδίκαση της περασμένης Παρασκευής ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.

Κι αυτό καθώς το δικαστήριο ζήτησε μέχρι την προσεχή Παρασκευή 1 Νοεμβρίου να του παραδοθούν κάποια συμπληρωματικά στοιχεία τα οποία έλειπαν από τον φάκελο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ