ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Πρωτοσέλιδο Equipe για την αλλαγή του Μέσι: "Αφήνει ανάμεικτες εντυπώσεις"

Ο Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παρί  και τη Λιόν
Ο Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παρί και τη Λιόν © 2021 FRANCOIS MORI / AP IMAGES

Η έκπληξη στο πρόσωπο του Λιονέλ Μέσι μετά την αλλαγή στο 76' της αναμέτρησης της Παρί με τη Λιόν απασχολεί τα Μέσα της Ευρώπης, με τη γαλλική Equipe να κάνει λόγο στο πρωτοσέλιδό της για "ανάμεικτες εντυπώσεις" που άφησε το περιστατικό.

Το πρωτοσέλιδο της Δευτέρας (20/9) της γαλλικής Equipe είναι αφιερωμένο στον θρίαμβο της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία συνεχίζει την παρέλαση στη Ligue 1, κάνοντας το "6 στα 6" την Κυριακή (19/9) μετά τη νίκη επί της Λιόν (2-1) στο Παρκ Ντε Πρενς. Την ίδια στιγμή ωστόσο, τα Μέσα έχει απασχολήσει κι ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός σταρ δημιούργησε αμηχανία στον οργανισμό των Παριζιάνων όταν αντέδρασε με έναν ιδιαίτερο μορφασμό τη στιγμή που ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο επέλεξε να τον κάνει πρώτη αλλαγή στο 76' περνώντας στη θέση του τον Χακίμι. Ο Pulga δεν περίμενε να αντικατασταθεί, απόρησε και το έδειξε στον κόουτς της ομάδας.

Το πρωτοσέλιδο της Equipe 20/9/21
Το πρωτοσέλιδο της Equipe 20/9/21


Ο Ποτσετίνο από τη μεριά του εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου ότι πήρε αυτή την απόφαση με σκοπό να προστατέψει τον Μέσι από πιθανούς τραυματισμούς. Η Equipe μάλιστα, στο σημερινό (20/9) της πρωτοσέλιδο κάνει αναφορά στο περιστατικό, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Η αντικατάσταση του Λιονέλ Μέσι αφήνει ανάμεικτες εντυπώσεις".

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ