ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρώτο θέμα στην Corriere dello Sport ο Μανωλάς

Πρώτο θέμα στην Corriere dello Sport ο Μανωλάς

Το Sport24.gr, σας μετέδωσε όλες τις λεπτομέρειες του επικείμενου deal ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρόμα για τον Μανωλά, ενώ σήμερα ο διεθνής στόπερ είναι πρωτοσέλιδος στην Corriere dello Sport.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μετεγγραφή του Κώστα Μανωλά στη Ρόμα. Ο διεθνής στόπερ θα γίνει κάτοικος της "Αιώνιας Πόλης", με την ιταλική ομάδα να δίνει 15,5 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό για να κάνει δικό της τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού.

Το Sport24.gr έδωσε όλες τις λεπτομέρειες του deal και την συμφωνία ανάμεσα στις δυο ομάδες για τη μεγάλη αυτή μετεγγραφή, ενώ σήμερα ο Μανωλάς είναι πρώτο θέμα στην ιταλική εφημερίδα "Corriere dello Sport".

Στην διαδικτυακή έκδοση, αναφέρεται πως ο Μπενατιά παραχωρείται στην Μπάγερν Μονάχου και ο Έλληνας άσος θα είναι ο αντικαταστάτης του στη Ρόμα, ενώ τονίζεται πως μέσα στις επόμενες ώρες θα οριστικοποιηθεί το deal.

Τα 15,5 εκ. ευρώ αποτελούν ποσό-ρεκόρ, καθώς ξεπέρασε κατά σχεδόν ένα εκατομμύριο την πώληση του Μήτρογλου. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη και στη συνέχεια θα υπογράψει το πενταετές συμβόλαιό του με τη Ρόμα.

Ιδού το πρωτοσέλιδο:

Πρώτο θέμα στην Corriere dello Sport ο Μανωλάς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ