ΙΝΤΕΡ

Πρώτο ραντεβού Μουρίνιο-Μοράτι!

Πρώτο ραντεβού Μουρίνιο-Μοράτι!
Μουρίνιο-Ίντερ

Μοράτι - Μουρίνιο συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Παρίσι και αποφάσισαν να κινηθεί η Ίντερ για Ετό

Ο ιδιοκτήτης των "νερατζούρι" συνέφαγε την Παρασκευή (30/5) με τον Πορτογάλο πρώην τεχνικό της Τσέλσι σε εστιατόριο του Παρισιού, με τους διοικούντες Μπράνκα και Παολίλο να δίνουν και αυτοί το "παρών", γεγονός που αποκάλυψε η εφημερίδα "Gazzetta dello Sport" δημοσιεύοντας μάλιστα αποκλειστική φωτογραφία που δείχνει μαζί τους δύο άνδρες. Σύμφωνα μάλιστα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, Μοράτι και Μουρίνιο συζήτησαν για τις κινήσεις που πρέπει να κάνει η πρωταθλήτρια Ιταλίας στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι για να γίνει ακόμα πιο ισχυρή τη νέα σεζόν, με τον "special one" να υποδεικνύει την απόκτηση του Σάμουελ Ετό και τους ανθρώπους της Ίντερ να είναι έτοιμοι να δαπανήσουν το ποσό των 30 εκ.ευρώ για να τον πάρουν από τη Μπαρτσελόνα.

"Δεν ήταν... καπρίτσιο η απόφαση για Μαντσίνι"
Εν τω μεταξύ, με δηλώσεις που παραχώρησε ο Μάσιμο Μοράτι στα ιταλικά ΜΜΕ έδωσε τη δική του εκδοχή για το "διαζύγιο" με το Ρομπέρτο Μαντσίνι, το οποίο σκόρπισε απογοήτευση στον "Μάντσιο" για την συμπεριφορά της διοίκησης απέναντι στο πρόσωπό του μετά από τις επιτυχίες που είχε με την ομάδα την τελευταία τριετία.

"Δεν ήταν ένα καπρίτσιο μου. Η πιο απλή λύση για μένα ήταν να συνεχίσω με τον τεχνικό με τον οποίο είχαμε κατακτήσει τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα.

Το γεγονός ότι έκανα παρέμβαση είναι ίσως επειδή σκέφτηκα ότι έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο, όχι από αντιπαλότητα απέναντι στον προπονητή αλλά με γνώμονα το συμφέρον της Ίντερ.

Κατανοώ τη συμπεριφορά του Μαντσίνι. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτή τη στιγμή όλοι μοιάζουμε κακοί για εκείνον",



τόνισε το αφεντικό των Μιλανέζων και πρόσθεσε:

"Φυσικά και ξέρω πόσο σημαντικός ήταν ο Μαντσίνι για την Ίντερ και δεν έχω ξεχάσει αυτά που έκανε για εμάς.

Ο καθένας μπορεί να σκεφτεί ό,τι θέλει, όμως είναι δεδομένο πως μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά τον αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ (είχε δηλώσει ότι θα παραιτηθεί στο τέλος της σεζόν) δημιουργήθηκε μία ανισορροπία.

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι η λύση της συνεργασίας έπρεπε να γίνει νωρίτερα, όμως είχαμε μπροστά μας ένα πρωτάθλημα που έπρεπε να κατακτηθεί. Η απόφασή μου πάντως δεν ήταν ένα καπρίτσιο, ούτε είχα τη διάθεση να κάνω κακό σε κάποιον.

Το ποδόσφαιρο μας επιβάλλει να κοιτάζουμε μπροστά και να σκεφτόμαστε το μέλλον. Είμαστε η Ίντερ και ξέρουμε καλά ποιοί είναι οι ιστορικοί στόχοι μας",





κατέληξε ο Μάσιμο Μοράτι.






TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ