ΑΡΗΣ

Κάτι τρέχει με Γιακούποβιτς

Κάτι τρέχει με Γιακούποβιτς
INTIME SPORTS

Ο Μανουέλ Μασάδο προτίμησε να συμπεριλάβει στην αποστολή του Άρη τον Σωκράτη Διούδη και όχι τον Έλντιν Γιακούποβιτς, αντί του τιμωρημένου Σηφάκη, για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Η έκπληξη του Μανουέλ Μασάδο στην ανακοίνωση της 18μελούς αποστολής για το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είχε να κάνει με την παρουσία του Σωκράτη Διούδη ως παρτενέρ του Μάρκου Βελλίδη.

Μία επιλογή του 56χρονου Πορτογάλου τεχνικού του Άρη με δεδομένου ότι ο Μιχάλης Σηφάκης είναι τιμωρημένος μετά από την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κι ενώ ο Έλντιν Γιακούποβιτς είναι υγιής.

Ο διεθνής με την Εθνική Ελβετίας τερματοφύλακας του Άρη που πέρσι είχε αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος σε κανονική περίοδο και πλέι οφ με τον Ολυμπιακό Βόλου φέτος παραμένει στην μία συμμετοχή.

Στο ντεμπούτο του Μίχαλ Πρόμπιερζ στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» χωρίς να είχε πάρει νωρίτερα συμμετοχή κατά την παρουσία του Σάκη Τσιώλη που τον επέλεξε πέρσι στην ομάδα της Θεσσαλίας αλλά και στην συνέχεια από το δίδυμο των Μιχαλήτσιου και Σεμερτζίδη αλλά και επί ημερών Μασάδο.

Η στάση του 56χρονου Πορτογάλου τεχνικού απέναντι στον Γιακούποβιτς φανερώνει ότι δεν τον υπολογίζει παρά το γεγονός ότι δεν έχει κάποια αγωνιστική εικόνα στο διάστημα της παρουσίας του στην άκρη του πάγκου για να μπορέσει να την στηρίξει.

Υπενθυμίζεται δε πως ο έμπειρος τερματοφύλακας είχε υπογράψει διετούς χρονικής διάρκειας συμβόλαιο συνεργασίας που σημαίνει ότι ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι του 2013 και ότι για να λυθεί με την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή.

Από εκεί και πέρα η δεύτερη έκπληξη είχε να κάνει με την επιλογή του Σάκη Κανούλα εξαιτίας της απουσίας του τραυματία Βασίλη Τριανταφυλλάκου με τον πρώτο σκόρερ της Κ-20 του Άρη να είχε σταματήσει να προπονείται με την πρώτη ομάδα μετά από εισήγηση του Πορτογάλου νυν τεχνικού του Άρη.

Αναλυτικά οι 18 εκλεκτοί του Μασάδο για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ είναι οι: Βελλίδης, Διούδης, Νέτο, Καζναφέρης, Τσουκάνης, Λαζαρίδης, Ντίκο, Σανκαρέ, Φατί, Πρίττας, Παπαζαχαρίας, Καπετάνος, Ουμπίντες, Ακόστα, Σολτάνι, Καστίγιο, Κανούλας και Γιαννιώτας.

Εκτός αποστολής εκτός από τον τιμωρημένο Σηφάκη και τον Γιακούποβιτς έμειναν οι τραυματίες Μίσελ, Τριανταφυλλάκος και Παπαστεριανός και ο Τόχα που προφανώς δεν υπολογίζεται μετά την προσφυγή που κατέθεσε.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ