ΑΕΚ

Πρώτη προπόνηση για Σεγούντο Ρίος

Πρώτη προπόνηση για Σεγούντο Ρίος
Κέζος, Λυμπερόπουλος INTIME SPORTS

Στα Σπάτα βρέθηκε ο υπό δοκιμή 18χρονος Παναμέζος, Σεγούντο Ρίος, πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση. Μόνο ο Εγγλέζου στο απουσιολόγιο του Κωστένογλου.

Ένα καινούριο πρόσωπο βρέθηκε σήμερα στα Σπάτα προκειμένου να περάσει από το μικροσκόπιο του Κωστένογλου και εφόσον πείσει για τις δυνατότητες του να αποκτηθεί. Ο λόγος για τον μεσοεπιθετικό Ζούλιο Σεγούντο Ρίος.

Ο 18χρονος Παναμέζος που ανήκει στην Σπορτ Μποις Καλάο, θα βρίσκεται με την ομάδα μέχρι και την Παρασκευή προκειμένου να δείξει το ταλέντο του και να κερδίσει ένα συμβόλαιο. Φυσικά δεν μιλάμε για καμία σημαντική οικονομική υποχρέωση της ΑΕΚ σε περίπτωση που ο παίκτης φορέσει την κιτρινόμαυρη εμφάνιση. Για τον ίδιο παίκτη είχαν δείξει ενδιαφέρον σε μικρότερη ηλικία η Μάντσεστερ Σίτι και η Ίντερ.

Επιστροφή Λύμπε

Στα υπόλοιπα της προπόνησης, ο Νίκος Κωστένογλου ενόψει Ξάνθης, έχει τα λιγότερα προβλήματα εδώ και πολύ καιρό, καθώς όλοι οι παίκτες του επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό εκτός από τον νεαρό Εγγλέζου που έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Στην προπόνηση δεν πήρε μέρος ο διεθνής Ταξιάρχη Φούντας.

Όσον αφορά του υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, προπονήθηκαν κανονικά με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να μπαίνει σε φουλ ρυθμό και ετοιμάζεται να αγωνιστεί στον αγώνα με την Ξάνθη, με δεδομένη και την απουσία του Σιαλμά(λόγω κόκκινης).

Τέλος, ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν επέστρεψε και αυτός από τις διακοπές, εξετάστηκε από τους γιατρούς και βρέθηκε σε άριστη κατάσταση και συνέχισε το πρόγραμμα με τις ασκήσεις ενδυνάμωσης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ