STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεβαδειακός - ΑΕΚ 0-2

Λεβαδειακός - ΑΕΚ 0-2
Σιαλμάς INTIME SPORTS

Με επαγγελματική εμφάνιση, η ΑΕΚ νίκησε με 2-0 τον Λεβαδειακό εκτός έδρας και παραμένει μόνη στην τρίτη θέση. MVP Σιαλμάς και Κωνσταντόπουλος. Δείτε τις φάσεις και τα γκολ.

Η ΑΕΚ δεν παρουσίασε κάτι αξιόλογο στην Λιβαδειά, αλλά είχε πάθος και την τύχη να έχει σε πολύ καλή μέρα τους Κωνσταντόπουλο και Σιαλμά που βοήθησαν τον δικέφαλο να αποδράσει από την έδρα του Λεβαδειακού.

Στην αντίπερα όχθη, ο Λεβαδειακός παρά την ήττα έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και σίγουρα θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο τέρμα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους Βοιωτούς για την στάση τους καθ' όλη τη διάρκεια του ματς. Σωστές οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για το ακυρωθέν γκολ στο 90+ που φυσικά δεν θα άλλαζε κάτι στο τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης Λεβαδειακός - ΑΕΚ


Ταυτότητα του αγώνα


Γήπεδο: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ

Διαιτητές: Παππάς (Αθηνών) / Αργυρός (Αθηνών) Δημόπουλος (Μακεδονίας)

4ος Διαιτητής: Κύρκος (Ηπείρου)

Συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς (Σουμπίνιο 76'), Λισγάρας, Μελισσάς, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Ζαουί (Βασιλείου 46'), Φαβάλι, Πόποβιτς, Ζουρούδης (Ναπολεόνι 67')

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Κοντοές, Κάλα, Γεωργέας, Ρίκκα (Μάκος 58'), Σιαλμάς, Κάρλος (Γκερέιρο 79'), Λεονάρντο (Λαγός 51'), Μπέλεκ, Μανωλάς

Σκόρερ: Σιαλμάς 34' (0-1), 71' (0-2)

Κίτρινες κάρτες: Σιαλμάς 34'-82'(κοκ), Ζαουί 42', Καράμπελας 50', Πόποβιτς 60', Μπέλεκ 62'

Ανασκόπηση αγώνα

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι μαγκωμένες, με τους παίκτες να κάνουν αρκετά λάθη, αλλά μετά το πρώτο 10λεπτο ο Λεβαδειακός πήρε τα ηνία του ματς και προσπάθησε να πιέσει την ΑΕΚ και να πετύχει το γκολ.

Οι πράσινοι, τις όποιες φάσεις δημιούργησαν, το έκαναν με σουτ έξω από την περιοχή καθώς η άμυνα του δικεφάλου δεν άφηνε περιθώρια στους αντίπαλους επιθετικούς. Σε δύο καλά σουτ, ο Κωνσταντόπουλος δήλωσε παρών και έδιωξε εντυπωσιακά.

Η πίεση για τον Λεβαδειακό συνεχίστηκε, χωρίς όμως σημαντική φάση και στο 34ο λεπτό ο Σιαλμάς πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ, ανεβάζοντας και ολόκληρη την ΑΕΚ για το τελευταίο δεκάλεπτο. Οι παίκτες του Κωστένογλου, πήραν τον έλεγχο του αγώνα και μέχρι το 46' προσπάθησαν να πετύχουν και ένα δεύτερο τέρμα χωρίς αποτέλεσμα.

Το ημίχρονο τελείωσε, με τις δύο ομάδες να έχουν ένα ρυθμό, αλλά χωρίς τις πολλές φάσεις. Δυνατά μαρκαρίσματα και αρκετά λάθη στο χώρο του κέντρου. Στην επανάληψη ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά για να ισοφαρίσει και ξεκίνησε ασφυκτικό πρέσινγκ στην ΑΕΚ.

Οι παίκτες του Παράσχου έκλεισαν τον δικέφαλο στα καρέ του και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες (λίγες ήταν καλές) με την αντίπαλη μεριά να μην μπορεί να αντιδράσει. Σε αυτό το διάστημα ο Κωνσταντόπουλος κράτησε τους κιτρινόμαυρους μέσα στο παιχνίδι και μέχρι να "μιλήσει" ξανά ο Σιαλμάς.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ στο 71' τελείωσε το ματς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Παρά την εξέλιξη του αγώνα, ο Λεβαδειακός συνέχισε τον ρυθμό του και είναι αξιοσημείωτο για μια ομάδα που ξεκίνησε με μειονέκτημα στην προετοιμασία στο πρωτάθλημα.

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα, ο Λεβαδειακός τελικά κατάφερε να σκοράρει με τον Ναπολεόνι, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε την φάση ως οφσάιντ. Από το ριπλέι φάνηκε πως ο παίκτης των βοιωτών καλυπτόταν από τον Γκερέιρο στο βάθος.

Πού κρίθηκε το παιχνίδι

Η ΑΕΚ σε γενικές γραμμές δεν έκανε καλή εμφάνιση, αλλά είχε δύο παίκτες σε πολύ καλή μέρα που κάνανε τη διαφορά. Τον Σιαλμά που πέτυχε και τα δύο γκολ της ΑΕΚ τελειώνοντας το θέμα νίκη, αλλά και τον Κωνσταντόπουλο που όταν χρειάστηκε ο δικέφαλος να κρατήσει το 0-0 και το 0-1 ο Έλληνας πορτιέρο ήταν εκεί.

Η συνέντευξη Τύπου

Παράσχος: " Έγινε αλλοίωση αποτελέσματος"

Κωστένογλου: " Δεν ήμασταν καλοί, αλλά είχαμε πάθος"

Στατιστικά αγώνα

0

Γκολ

2

0

Ασίστ

1

15

Σουτ

8

2

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής

5

11

Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής

3

2

Κεφαλιές

0

2

Αποκρούσεις

9

15

Επεμβάσεις

19

10

Κλεψίματα

10

12

Φάουλ

29

4

Οφσάιντ

3

4

Κόρνερ

3

41

Λάθη

37

7/24

Γεμίσματα

3/15

Το φιλμ του αγώνα

24': Πολύ καλή μπαλιά του Κάρλος στην πλάτη της άμυνας του Λεβαδειακού, ο Σιαλμάς τετ α τετ, τσιμπάει την μπάλα με το κεφάλι πέρασε τον τερματοφύλακα, αλλά στη συνέχεια δεν πρόλαβε την μπάλα που κατέληξε άουτ.

26': Στην επίθεση οι γηπεδούχοι, ο Φαβάλι έξω από την περιοχή, αφήνει δίπλα στον Ζησόπουλο, ο οποίος εκμεταλλεύεται τον χώρο και πιάνει το σουτ αλλα η μπάλα πέρασε μισό μέτρο έξω από τη συμβολή των δοκαριών του Κωνσταντόπουλου.

31': Ακόμα μια καλή ευκαιρία του Λεβαδειακού, με τον Κόρμπο να πιάνει το δυνατό σουτ και τον Κωντσταντόπουλο να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ

34' ΓΚΟΛ (0-1): Τρομερό γκολ από τον Σιαλμά, ο οποίος επιχείρησε ατομική προσπάθεια από τα αριστερά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και από την γωνία της μεγάλης περιοχής, έπιασε σουτ με φάλτσο στην απέναντι γωνία του Κυριακίδη.

41': Επίθεση για την ΑΕΚ, βαθιά μπαλιά προς την περιοχή του Λεβαδειακού, ο Μπέλεκ δεν πιάνει την κεφαλιά στην γραμμή της περιοχής, αλλά η μπάλα φτάνει στα πόδια του Σιαλμά στην καρδιά της άμυνας των Βοιωτών, με πλάτη στο τέρμα γυριστό σουτ του επιθετικού της ΑΕΚ, στην αγκαλιά του Κυριακίδη.

61': Στην επίθεση ο Λεβαδειακός, ο Πόποβιτς από πλάγια θέση πιάνει το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το απέναντι κάθετο δοκάρι

63': Συνεχίζεται η ασφυκτική πίεση των γηπεδούχων, εκτέλεση φάουλ του Πόποβιτς από τα δεξιά, ο Τομάς στην καρδιά της περιοχής πιάνει καρφωτή κεφαλιά, ο Κωνσταντόπουλος κάνει φοβερή απόκρουση πάνω στην γραμμή, με τον Μάκο να διώχνει πλάγια σε δεύτερο χρόνο.

63': Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ με τον Σιαλμά, βγάζει στον κατάλληλο χρόνο στον Μπέλεκ, ο οποίος βγαίνει μόνος του τετ α τετ, αλλά την ώρα που πάει να σουτάρει ο Κόρμπος με τάκλιν διώχνει τον όποιο κίνδυνο.

71' ΓΚΟΛ (0-2): Φάουλ για την ΑΕΚ με εκτελεστή τον Κάρλος, η μπάλα πηγαίνει στο δεύτερο δοκάρι και με προβολή ο Σιαλμάς πετυχαίνει το δεύτερο του γκολ στο ματς και κλειδώνει τη νίκη για την ΑΕΚ.

86': Κόρνερ με τον Φαβάλι για τον Λεβαδειακό, ο Λισγάρας την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το δεξί παραθυράκι του Κωνσταντόπουλου.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ