ΠΙΕΡΙΚΟΣ

"Πρώτη" με αισιοδοξία και κόσμο ο Πιερικός

"Πρώτη" με αισιοδοξία και κόσμο ο Πιερικός
INTIME SPORTS

Παρουσία περίπου 500 φιλάθλων του στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης ο Πιερικός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά

Με αισιοδοξία για μια επιτυχημένη χρονιά ξεκίνησε και επίσημα η προετοιμασία του Πιερικού το απόγευμα της Δευτέρας, στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης.

Η ζέστη δε στάθηκε ικανή να αποτρέψει την προσέλευση του κόσμου καθώς περίπου 500 φίλαθλοι, έδωσαν το "παρών" στην πρώτη συγκέντρωση των "μελανόλευκων".

Οι παίκτες αλλά και ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος γνώρισαν την "αποθέωση" κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο από τους οπαδούς, οργανωμένους και μη, που ήταν κατά διαστήματα πολύ εκδηλωτικοί.

Μάλιστα, ο τεχνικός του Πιερικού Σούλης Παπαδόπουλος μαζί με τους συνεργάτες του Νίκο Θεοδοσιάδη, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και Παναγιώτη Νάση δεν "χαρίστηκαν" στους ποδοσφαιριστές, με το "μενού" να επιφυλάσσει μετά το ζέσταμα, ασκήσεις με και χωρίς τη μπάλα αλλά και το πρώτο "δίτερμα" της χρονιάς.

Την προπόνηση που είχε διάρκεια περίπου μιάμιση ώρα, παρακολούθησε σύσσωμο το Δ.Σ. της ΠΑΕ με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Κώστα Παπαδόπουλο, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πιερικού, Πασχάλης Τσιτιρόκης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας, Αντώνης Παπαπετρίδης και ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων του Πιερικού, Νίκος Καλαμπάκας.

Στο μεταξύ, την Τρίτη το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, στις 06.45 και στις 19.00, ενώ η αποστολή το μεσημέρι της Τετάρτης θα αναχωρήσει για το Ελατοχώρι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ