ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Πρώτη φιλική ήττα με 1-0

Πρώτη φιλική ήττα με 1-0
Αστέρας

Την πρώτη του ήττα σε φιλικό ματς γνώρισε την Τετάρτη ο Α. Τρίπολης από τον Εθν. Αστέρα με σκορ 1-0

Το ντεμπούτο τους στην αρχική ενδεκάδα του Αστέρα έκαναν εχθές τα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού, Μπαστιά και Ζορζίνιο, παρόλα αυτά η ομάδα της Τρίπολης έχασε με σκορ 1-0 από τον ψυχωμένο Εθνικό Αστέρα.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Ερέρος, Μαρσελάο, Αμπάρης, Ουριμπαρί, και Κανακουδάκης ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική ενόπλων.

Το ματς ξεκίνησε δυνατά για την ομάδα της Τρίπολης με τον Ζαϊρί να κάνει μια εντυπωσιακή προσπάθεια στο 14', κάνοντας μια ντρίπλα και περνώντας την μπάλα πάνω από το κεφάλι του Γκασπάρ, στην συνεχεία σούταρε αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Γκίτκου.

Λίγα λεπτά αργότερα πάλι ο Ζαϊρί με φοβερή ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, αλλά ο Γκίτκος τον νίκησε στο τετ α τετ.

Η πρώτη φάση για τον Εθνικό Αστέρα ήρθε στο 30' όταν σε ένα δυνατό σουτ του Γκάτση, ο τερματοφύλακας της Τρίπολης τινάχτηκε στην γωνία του και το έδιωξε.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με φάση για τους φιλοξενούμενους όταν ο Ρέγιες έκανε ένα σουτ το οποίο πήγε κοντά στην εστία του Αναστασόπουλου, στο 55' έγινε η πρώτη καλή φάση για την Τρίπολη όταν πάλι ο Ζαϊρί έκανε ατομική ενέργεια, αλλά το σου του απέκρουσε ο Γουμάγιας. Τ

ο μοναδικό γκολ του αγώνα ήρθε στο 61' όταν ο Ρέγιες κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Ζαϊρί, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος κάνοντας το 1-0.

Τελευταία καλή στιγμή του αγώνα έγινε στο 82' όταν εκτέλεση φάουλ του Τσέζαρκ έστειλε την μπάλα λίγο πιο πάνω από τα δοκάρια του Γουμάγια.

Αστέρας Τρίπολης: Αναστασόπουλος, Φλάβιο (73’ Εστέβες), Φυτανίδης (46’ Φαμπέτα), Ψωμάς, Ζορζίνιο (65’ Ζεάν), Καρντόσο (46’ Νταμόντε), Μπαστία (65’ Λαζαρίδης), Φελίσιο (67’ Αργυρόπουλος), Φιλομένο (46’ Τσέζαρεκ), Ζαϊρί, Καμπούροφ (52’ Μιλάνο).

Εθνικός Αστέρας: Γκίτκος (46’ Γουμάγιας), Γκασπάρ (46’ Αραβίδης), Κουτσοκώστας (59’ Σακελλαρίου), Προβατίδης (46’ Αγγελόπουλος), Τζανετάκος (46’ Ρέγιες, 84’ Βαζαίος)), Λουντάλα (75’ Καβαλάρης), Παργιανός (46’ Έντι), Καρατζάς (84΄Παπαγιώργης), Πασσάς, Γκάτσης (46’ Παπαθανασίου), Λιόσης (46’ Βλαστέλης).
















TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ