ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτες προπονήσεις για Πέτριτς

Πρώτες προπονήσεις για Πέτριτς
INTIME SPORTS

Ο Μλάντεν Πέτριτς φόρεσε για πρώτη φορά τη φόρμα του Παναθηναϊκού και γυμνάστηκε ατομικά. Όλα "οκ" με τις εξετάσεις. Ανακοινώνεται και παρουσιάζεται την Πέμπτη λόγω ενός διαδικαστικού προβλήματος.

Τις πρώτες του προπονήσεις με την φανέλα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε την Τετάρτη (8/1) ο Μλάντεν Πέτριτς με τον Κροάτη να πηγαίνει στο Κορωπί και να γυμνάζεται ατομικά πρωί και απόγευμα.

Ο 33χρονος επιθετικός γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Γιούσεφ Φος.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (09/01) αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ λόγω ενός διαδικαστικού προβλήματος και στη συνέχεια στις 2.30μ.μ. θα παρουσιαστεί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο Κροάτης επέλεξε το νούμερο 33 και αναμένεται να είναι έτοιμος σε δύο με τρεις εβδομάδες για να κάνει το ντεμπούτο του με το τριφύλλι στο στήθος.

Πρόβλημα με Μέντες

Απών από την προπόνηση της Τετάρτης (08/01) ήταν ο Ντέιβιντ Μέντες και είναι αμφίβολος για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Ο Ολλανδός ανασταλτικός μέσος ταλαιπωρείται από μία γαστρεντερίτιδα και παρέμεινε στο σπίτι του την Τετάρτη (08/01) απουσιάζοντας από την προπόνηση. Έτσι, η συμμετοχή του στο προσεχές παιχνίδι με τον Πανιώνιο κρίνεται αμφίβολη.

Απόντες από το συγκεκριμένο ματς θα είναι και οι τιμωρημένοι Ζέκα και Τριανταφυλλόπουλος καθώς και ο τραυματίας Σίλντενφελντ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ