ΑΡΣΕΝΑΛ

Πρόταση σε Άρσεναλ από την Αλ Νασρ για το δανεισμό του Ομπαμεγιάνγκ

Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με τη φανέλα της Άρσεναλ σε ματς της Premier League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 28 Αυγούστου 2021
Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με τη φανέλα της Άρσεναλ σε ματς της Premier League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 28 Αυγούστου 2021 @20201 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η Αλ Νασρ κατέθεσε πρόταση στην Άρσεναλ για την απόκτηση του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με τη μορφή δανεισμού και υποχρεωτική αγορά του το καλοκαίρι, με τους κανονιέρηδες να σκέφτονται την πρόταση των Σαουδαράβων.

Πριν από 1,5 χρόνο ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ήταν ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης της Άρσεναλ εντός και εκτός γηπέδου και για αυτό οι δύο πλευρές υπέγραψαν νέο συμβόλαιο πριν από την έναρξη της σεζόν 2020-21, έκτοτε όμως η πορεία του Γκαμπονέζου είναι κατηφορική.

Προβληματικές εμφανίσεις και αφαίρεση του περιβραχιονίου του αρχηγού λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων είχε το μενού το τελευταίο διάστημα, ενώ σαν να μην έφταναν όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και ένα πρόβλημα στην καρδιά για τον 32χρονο που τον ανάγκασε να αποχωρήσει από την αποστολή της εθνικής Γκαμπόν που συμμετέχει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Τη ώρα ωστόσο που ο Ομπαμεγιάνγκ είναι στο χειρότερο δυνατό σημείο της σχέσης του με τους Λονδρέζους, ίσως να έχει βρεθεί η λύση για αυτόν και να είναι η φυγή του από το Έμιρεϊτς. Σύμφωνα με αποκάλυψη του Άγγλου ρεπόρτερ, Τζέιμς Μπένγκε, υπάρχει η ομάδα που θέλει τον παίκτη και η οποία δεν έμεινε μόνο σε φιλολογικό ενδιαφέρον αλλά έκανε και πρόταση στην Άρσεναλ.

Αυτή είναι η Αλ Νασρ, με τους Σαουδάραβες να φέρονται να έχουν ζητήσει από την Άρσεναλ την απόκτηση του Ομπαμεγιάνγκ ως δανεικού μέχρι το τέλος της σεζόν, για να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι καταβάλλοντας 8 εκατομμύρια ευρώ.

Μέχρι στιγμής ο τεχνικός διευθυντής Εντού και το διοικητικό συμβούλιο δεν έχουν απαντήσει, ωστόσο δεν αποκλείεται να ενδώσουν για να απαλλαγούν από το συμβόλαιό του που του αποφέρει 340.000 λίρες την εβδομάδα και να φουλάρουν έτσι για τον διακαή πόθο, Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Εν τω μεταξύ, κληθείς για την επιστροφή του Ομπαμεγιάνγκ από το Καμερούν, ο Μικέλ Αρτέτα δήλωσε πως ο παίκτης θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση με την υγεία του: "Είναι στο Λονδίνο τώρα και θα κάνει κάποιες εξετάσεις επειδή δεν μας ξεκαθαρίστηκε από την εθνική ομάδα της Γκαμπόν ο λόγος που επέστρεψε τόσο σύντομα.

Είναι υποχρέωσή μας να διασφαλίσουμε πως ο παίκτης είναι εντάξει ιατρικά και δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Ιστορικά δεν είχε κάποιο θέμα και ελπίζουμε να παραμείνει έτσι".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ