ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πρόταση Ολυμπιακού για τον Ρις Νέλσον της Άρσεναλ"

Ο Ρις Νέλσον στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Λέστερ
Ο Ρις Νέλσον στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Λέστερ © 2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στην Άρσεναλ για τον 21χρονο δεξιό εξτρέμ, Ρις Νέλσον.

Είναι γνωστό πως ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση δεξιού εξτρέμ. Έτσι, όπως είναι φυσιολογικό παρουσιάζονται αρκετά ονόματα που φέρεται να απασχολούν τους ερυθρόλευκους. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η ομάδα του Πειραιά κινείται για την απόκτηση του Ρις Νέλσον.

Όπως μετέδωσε ο Ιταλός δημοσιογράφος σε ζωντανή μετάδοση στο Twitch, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στην Άρσεναλ για τον 21χρονο δεξιό εξτρέμ. Πιθανότατα, χωρίς να ξεκαθαρίζεται, η πρόταση αφορά δανεισμό με κάποια οψιόν για την απόκτησή του.

Το όνομα του Ρις Νέλσον έχει συνδεθεί αρκετό καιρό με τον Ολυμπιακό, όμως επανέρχεται πλέον για τα καλά στην επικαιρότητα. Ο Νέλσον αποτελεί προϊόν των τμημάτων υποδομής των κανονιέρηδων.

Τη σεζόν 2018/2019 αγωνίστηκε ως δανεικός στη Χόφενχαϊμ, ενώ με την πρώτη ομάδα της Άρσεναλ έχει συμμετάσχει σε 47 παιχνίδια, σκοράροντας τέσσερα γκολ και μοιράζοντας τέσσερις ασίστ. Έχει αγωνιστεί επίσης σε 12 αγώνες με την Κ21 της εθνικής Αγγλίας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ