ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόταση... γάμου "Ρόνι" σε Σουηδέζα

Πρόταση... γάμου "Ρόνι" σε Σουηδέζα
Τζοάνα

Ο Ροναλντίνιο έκανε πρόταση... γάμου στη παίκτρια της Ολυμπιακής ομάδας της Σουηδίας, Τ.Άλμγκρεν (pics)!

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο "πολύς" Ροναλντίνιο, με την σουηδική ιστοσελίδα "Local" να αποκαλύπτει την Τρίτη (26/8) πως ο άσος της Εθνικής Βραζιλίας (χάλκινο μετάλλιο με τη χώρα του στο Πεκίνο) ερωτεύτηκε παράφορα μία παίκτρια της Εθνικής ομάδας γυναικών της Σουηδίας, την οποία συνάντησε τυχαία σε ξενοδοχείο στη Σένγιανγκ.
Η "εκλεκτή" της καρδιάς του σούπερ σταρ της Μίλαν ονομάζεται, Τζοάνα Άλμγκρεν, η οποία αναγνώρισε -σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα- τον "Ντίνιο" μία από τις προηγούμενες ημέρες (οι δύο αποστολές διέμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο) με αποτέλεσμα να τον πλησιάσει και να του ζητήσει ένα αυτόγραφο.

Ο Ροναλντίνιο από την πλευρά του όχι μόνο ανταποκρίθηκε στο αίτημα της 24χρονης Σουηδέζας αμυντικού αλλά την προσκάλεσε και στο δωμάτιό του με καθόλα αθώες προθέσεις, με την Σκανδιναβή παίκτρια να αφηγείται μεταξύ άλλων σε εφημερίδα της πατρίδας της πως ο συνάδελφός της, της ζήτησε να τον παντρευτεί.

"Ήμασταν στην ουρά για αυτόγραφα. Ο Ροναλντίνιο αγνόησε όλους τους Κινέζους και ήρθε προς το μέρος μου, με κοίταξε κατευθείαν στα μάτια, πήρε το χέρι μου και το φίλησε", τόνισε η Τζοάνα, προσθέτοντας πως ο Ροναλντίνιο της ζήτησε επίσημα το... χέρι της με τη βοήθεια ενός πρώην διερμηνέα της Μπαρτσελόνα.

"Αυτός δεν μιλούσε αγγλικά, τα ισπανικά και τα πορτογαλικά μου είναι τραγικά, οπότε μιλούσαμε με νοήματα. Σε κάποιο σημείο ο μεταφραστής μου είπε πως εκείνος ήθελε να μάθει αν επιθυμούσα να τον παντρευτώ. Είχα υποστεί σοκ, απάντησα αμέσως όχι.

Έχω τον Άνταμ μου, ο οποίος με περιμένει στο σπίτι. Αν και χρειάστηκε να τον ηρεμήσουν αφότου του εξήγησα τη συνάντηση που είχα με τους Βραζιλιάνους".




Ο Ροναλντίνιο...











... και η Τζοάνα Άλμγκρεν







































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ