ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρώτα ο Γεωργέας, μετά ο Καστίγιο

Πρώτα ο Γεωργέας, μετά ο Καστίγιο
Kαστίγιο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο άσος της ΑΕΚ υποψήφιος για κλήση ενόψει του φιλικού με την Γαλλία.Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση αναμένεται να έχει ο Ότο Ρεχάγκελ για το θέμα Καστίγιο.

Ο Ουρουγουανός φαίνεται να είναι στα πλάνα για να κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό να επιθυμεί κάτι τέτοιο και το θέμα αναμένεται να συζητηθεί και με τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Μάλιστα ο άσος του Ολυμπιακού δεν αποκλείεται να είναι και ο ένας από τους άσους που έχει στο μανίκι του για το μέλλον στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, ο Γερμανός μετά και από όσα δήλωσε την περασμένη εβδομάδα στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA.

Κλήση σε Γεωργέα;

Στο μεταξύ μετά τους τραυματισμούς των Λουκά Βύντρα και Χρήστου Πατσατζογλου που θα τους κρατήσουν εκτός αγωνιστικής δράσης για το προσεχές διάστημα, είναι πιθανόν να κληθεί για το φιλικό με την Γαλλία ο Νίκος Γεωργέας.

Ο άσος της ΑΕΚ δεν αποκλείεται να είναι το νέο πρόσωπο λοιπόν από τις...εγχώριες κλήσεις που θα γίνουν. Την ίδια στγμή μάλιστα οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Χρυσόστομου Μιχαηλίδη με την φανέλα του Ατρομήτου, έχουν δημιουργήσει προσδοκίες για κλήση του στην Εθνική ομάδα και κάτι τέτοιο μένει να φανεί αν θα γίνει πραγματικότητα, όταν θα ανακοινωθούν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμπληρώσουν την αποστολή για το φιλικό τεστ με τους "τρικολόρ", μετά την...ενδεκάδα που ήδη συμπληρώθηκε από τους παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό.







TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ