ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Προσύμφωνο Βίτορ Περέιρα με Έβερτον

FUTEBOL - Vitor Pereira treinador do Porto, no jogo FC Porto vs Malaga (1-0), da 1a Mao dos Oitavos de Final da Liga dos Campeoes. Estadio do Dragao, no Porto. Terca feira, 19 de fevereiro de 2013. (PAULO SANTOS/ASF)
FUTEBOL - Vitor Pereira treinador do Porto, no jogo FC Porto vs Malaga (1-0), da 1a Mao dos Oitavos de Final da Liga dos Campeoes. Estadio do Dragao, no Porto. Terca feira, 19 de fevereiro de 2013. (PAULO SANTOS/ASF) ASF

Σύμφωνα με τον πορτογαλικό τύπο, ο νυν προπονητής της Πόρτο, Βίτορ Περέιρα, φέρεται να έχει υπογράψει ήδη προσύμφωνο με την Έβερτον για να αντικαταστήσει τον Ντέιβιντ Μόγες.

Η Έβερτον μετά την αποχώρηση του επί 11 χρόνια προπονητή της, Ντέιβιντ Μόγες, για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Πληροφορίες από την Πορτογαλία, αναφέρουν πως τον έχει βρει στο πρόσωπο του νυν τεχνικού της Πόρτο, Βίτορ Περέιρα.

Σύμφωνα με την "A Bola", ο Βίτορ Περέιρα έχει ήδη συμφωνήσει σε όλα με την Έβερτον εδώ και δυο μήνες, υπογράφοντας μάλιστα και προσύμφωνο με το σύλλογο.

Το συμβόλαιο που αναφέρουν οι Πορτογάλοι, θα υπογράψει ο Περέιρα με την Έβερτον θα είναι διετές. Επιπλέον ο σύλλογος δεν θα χρειαστεί να πληρώσει καμία αποζημίωση στην Πόρτο, μιας και το συμβόλαιο του προπονητή λήγει στο τέλος Ιουνίου.

Αν οι φήμες γίνουν πραγματικότητα, τότε οι οπαδοί της Έβερτον θα πρέπει να αισθάνονται αρκετά χαρούμενοι.

Ο 44χρονος Περέιρα, έχει μια αρκετά επιτυχημένη πορεία στην Πόρτο τα τελευταία δυο χρόνια, αφού είναι κοντά να σηκώσει το πρωτάθλημα φέτος, κάτι που έκανε και πέρυσι.

Δείτε το δημοσίευμα της πορτογαλικής "A Bola", που επιβεβαιώνει το προσύμφωνο του Περέιρα με την Έβερτον:

Προσύμφωνο Βίτορ Περέιρα με Έβερτον
TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ