ΠΑΟΚ

Πρόστιμο από Κοντονή σε ΠΑΟΚ για Ντόρτμουντ

ΠΑΟΚ εξέδρα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφθασε ενημέρωση ότι η ομάδα πρέπει να πληρώσει 40.000 ευρώ πρόστιμο για τα όσα συνέβησαν απέναντι στην Ντόρτμουντ.

Πριν από λίγες εβδομάδες το Sport24.gr είχε αποκαλύψει ότι το υφυπουργείο Αθλητισμού, πατώντας πάνω στο δικαίωμα που δίνει ο νέος νόμος Κοντονή, είχε ασχοληθεί με τα επεισόδια στο ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ παρότι η UEFA είχε τιμωρήσει τον Δικέφαλο.

Σήμερα κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ πρόστιμο 40.000 ευρώ από το γραφείο του Κοντονή για το συγκεκριμένο ματς.
Συνολικά σε πρόστιμα για εκείνο το ματς ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει 110.000 ευρώ. Η ΠΑΕ ετοιμάζει προσφυγή σε διοικητικό δικαστήριο που βάσει νόμου κρίνει τα διοικητικά πρόστιμα.

Θυμίζουμε, πως οι άνθρωποι του Δικεφάλου είχαν στείλει επιστολή στον υφυπουργό, με την οποία διαμαρτυρόταν, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι αν ήθελε να εφαρμόσει πλήρως τον νέο νόμο θα έπρεπε να καλέσει σε απολογία και τη Ντόρτμουντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ