ΠΑΟΚ

Ο Κοντονής καλεί ΠΑΟΚ για Ντόρτμουντ!

Ο Κοντονής καλεί ΠΑΟΚ για Ντόρτμουντ!
INTIME SPORTS

Ο υφυπουργός αθλητισμού κάνει χρήση του δικού του νόμου και παρεμβαίνει για ματς που έγινε στο πλαίσιο διοργάνωσης της UEFA. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Ο νόμος 4326 που ο ίδιος πέρασε από τη Βουλή, δίνει τη δυνατότητα στον Σταύρο Κοντονή (και τον εκάστοτε υφυπουργό αθλητισμού) να παρεμβαίνει όποτε θεωρεί ότι τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα δεν εφαρμόζουν σωστά τους κανονισμούς.

Αυτό που γνωρίζαμε ότι μπορεί να γίνει στις διοργανώσεις εντός συνόρων, ο Σταύρος Κοντονής αποφάσισε να το εφαρμόσει και σε ευρωπαϊκό παιχνίδι ελληνικής ομάδας. Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός αθλητισμού κάλεσε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να απολογηθεί (με υπόμνημα μέχρι την Παρασκευή) για τα επεισόδια στον αγώνα με τη Ντόρτμουντ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Ο κ. Κοντονής είχε κάνει το ίδιο και στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, ωστόσο, αυτό που προκαλεί ερωτηματικά είναι ότι αποφάσισε να το κάνει και σε παιχνίδι που ανήκει σε διοργάνωση της UEFA και για το οποίο τα πειθαρχικά όργανα της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας είχαν ήδη αποφανθεί επιβάλοντας χρηματικό πρόστιμο 70.000 ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ