ΒΟΛΟΣ

Πρόστιμο 15.000 ευρώ από τη ΔΕΑΒ στον Μπέο για τη συμπεριφορά του στον Τετέι, τη Δευτέρα η εκδίκαση στη Super League

Ο Αχιλλέας Μπέος στο Κηφισιά - Βόλος
Ο Αχιλλέας Μπέος στο Κηφισιά - Βόλος ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας επέβαλε πρόστιμο στον ιδιοκτήτη του Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, για τη συμπεριφορά του απέναντι στον Ανδρέα Τετέι.

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας ανακοίνωσε την Πέμπτη (22/02) ότι επέβαλλε πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, για τη συμπεριφορά του απέναντι στον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, Αντρέα Τετέι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Β) ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΑΒ

1) Διοικητική κύρωση (πρόστιμο) δεκαπέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ στον κ. Μπέο Αχιλλέα για τη συμπεριφορά απέναντι στον ποδοσφαιριστή κ. Αντρέα Τετέι, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ Κηφισιά - ΠΑΕ Βόλος για το πρωτάθλημα της Super League, που διεξήχθη στις 11/02/2024 στο δημοτικό γήπεδο Καισαριανής, σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ.2 του ν.4326/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 9 του ν.5085/2024".

Σημειώνουμε ότι εκκρεμεί η η εκδίκαση της δίωξης του Μπέου για τη ρατσιστική επίθεση στον Ανδρέα Τετέι, που έχει ασκήσιε ο Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος.

Η εκδίκαση ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, κι έχει οριστεί εκ νέου για τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί.

TAGS ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ