ΗΡΑΚΛΗΣ

Προσφυγή στο CAS με κατάθεση έφεσης

Προσφυγή στο CAS με κατάθεση έφεσης
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Ηρακλής, δια του νομικού εκπροσώπου της, Γρηγόρη Ιωαννίδη, προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο Αθλητικών Διαφορών CAS, καταθέτοντας έφεση.

Η έφεση περιλαμβάνει δύο αιτήσεις. Η πρώτη αφορά στην ακύρωση της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ και η δεύτερη στην μη επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα του Πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011. Το πρώτο αίτημα αφορά στην ΕΠΟ, ενώ το δεύτερο στη Super League.


Οι συγκεκριμένες κινήσεις πραγματοποιήθηκαν με γνώμονα το έννομο συμφέρον της ΠΑΕ Ηρακλής, προς την κατεύθυνση της αποφυγής αγωνιστικής και οικονομικής ζημίας της «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής εταιρείας.

Μέσω της έφεσής της, η ΠΑΕ Ηρακλής ζητά να κληθεί και να παραστεί στην όλη διαδικασία η UEFA, όχι με την ιδιότητα της αντιδίκου, αλλά με αυτήν του παρατηρητή με δικαίωμα παρέμβασης.


Μάλιστα, να σημειωθεί, ότι η έφεση έγινε τύποις δεκτή από το CAS, που χορήγησε και το σχετικό αριθμό πρωτοκόλλου.


Εν τω μεταξύ η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής και νομικοί εκπρόσωποί της είχαν σήμερα (09/06) συνάντηση με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Ηρακλή, στα γραφεία της ΠΑΕ στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.


Σε αυτήν πραγματοποιήθηκε από την πλευρά της ΠΑΕ Ηρακλής πλήρης και αναλυτική ενημέρωση για όλα τα ανοιχτά θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ