ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Προσφυγή ο Τριανταφύλλου

Προσφυγή ο Τριανταφύλλου
INTIME SPORTS

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Διαγόρας, εν όψει του αυριανού αγώνα στα Τρίκαλα με την ομώνυμη τοπική ομάδα. Από τον αγώνα θα απουσιάσει ο Τριανταφύλλου που έκανε προσφυγή.

Ο Διαγόρας θέλει να παρουσιάσει τα ίδια στοιχεία που έδειξε και στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Τα Τρίκαλα είναι στην 8η θέση με 21 β., έχουν έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες και σαφώς θα θέλουν να βελτιώσουν το ενεργητικό τους.

Ο Διαγόρας σε σχέση με την ομάδα που αντιμετώπισε τον Παναιτωλικό, θα έχει ελλείψεις, ενώ θα πάει στην Θεσσαλική πόλη με δεκαεπτά παίκτες.

Εκτός από τον Τριανταφύλλου, εκτός ομάδας είναι ο Χοσέ Ρέγιες ο οποίος είναι στην Ρόδο, αλλά έχει κληθεί σε απολογία από την Διοίκηση της ΠΑΕ, κάτι που αναμένεται να γίνει μετά τον αγώνα με τα Τρίκαλα και πριν από τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Εθν. Αστέρα στο Δημ. Στάδιο.

Εκτός αποστολής είναι ο Νεμάγια Ζλάτκοβιτς, ο οποίος έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες. Ο "Ζλάτκο" δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του, στον αγώνα με τα Τρίκαλα την πρώτη αγωνιστική και με τον Θρασύβουλο την δεύτερη. Για τον ίδιο λόγο, θα απουσιάσει από τους ίδιους αγώνες και ο Μπάρτος Ταραχούλσκι.

Εκτός αποστολής, είναι ακόμα οι τραυματίες Μαρτσέλο Γκούτμαν, Μιχάλης Φράγκος και Άγγελος Χειμωνέττος.

Οι δεκαεπτά παίκτες που μετέχουν της αποστολής για τα Τρίκαλα είναι οι Αγκιρίμπα, Γεωργίου, Εξουζίδης, Ζουρούδης, Καμινιώτης, Καρπαθάκης, Πεταυράκης, Πλάτανος, Πουλόπουλος, Προβατίδης, Σαλαμαστράκης, Σκόνδρας, Σπάρταλης, Ταμπάσης, Χατζόπουλος, Χριστοφιλέας και Τύρελης.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ