ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Προσφυγή από Ρέγιες και Ζλάτκοβιτς

Προσφυγή από Ρέγιες και Ζλάτκοβιτς
INTIME SPORTS

Οι Χοσέ Ρέγιες και Νεμάγια Ζλάτκοβιτς όπως αναμενόταν κατέθεσαν προσφυγή κατά του Διαγόρα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους. Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Χάρης Ταμπάσης

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν ήσυχο τον Διαγόρα. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι Χοσέ Ρέγιες και Νεμάγια Ζλάτκοβιτς, οι οποίοι δεν επέστρεψαν από την άδεια του Πάσχα στην Ρόδο, κατέθεσαν προσφυγή κατά του Διαγόρα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους.

Οι προσφυγές των δύο παικτών, προστέθηκαν στο θέμα της αδειοδότησης της ομάδας, καθώς ο φάκελος δεν εγκρίθηκε από την αρμοδία Επιτροπή της ΕΠΟ και έτσι δεν θα συμμετάσχει στα πλέϊ οφ της Football League.

Από εκεί και πέρα, σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Χάρης Ταμπάσης, η οποία έδειξε πως έχει κάκωση στον έσω πλάγιο στο δεξί του πόδι.

Δεν είναι κάτι το σοβαρό κι ο παίκτης θα ξαναδεί τον γιατρό, για να πάρει το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσει και να είναι παρών στις τελευταίες αναμετρήσεις της ομάδας.

Η συμμετοχή του πάντως στο ματς με τον Παναιτωλικό είναι αμφίβολη. Αντίθετα θα αγωνιστούν οι Γιώργος Πουλόπουλος και Πανορμίτης Καρπαθάκης.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ