ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Προσφορά στους φιλάθλους

Προσφορά στους φιλάθλους
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας, δίνει "πακέτο" εισιτήρια και για τους αγώνες με Θρασύβουλο και Ξάνθη σε τιμή ευκαιρίας για τους φιλάθλους της ομάδας

Για ακόμη μξια φορά ο Εθνικός Αστέρας κάνει μια προσπάθεια να φέρει κοντά στην ομάδα τους φιλάθλους μία νέα μεγάλη προσφορά.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τα δύο συνεχή παιχνίδια που δίνει η ομάδα στο γήπεδο της, το Σάββατο (17.00) με τον Θρασύβουλο για το πρωτάθλημα και την Τρίτη (17.00) με την Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδος, η ΠΑΕ κυκλοφόρησε τα εισιτήρια και για τους δύο αγώνες και οποιοσδήποτε φίλαθλος προμηθεύεται δύο εισιτήρια για τους αγώνες αυτούς θα πληρώνει 15 ευρώ, αντί 20 ευρώ που είναι η κανονική τιμή των δύο εισιτηρίων.

Μάλιστα η προσφορά αυτή θα ισχύσει μέχρι και το Σάββατο, πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Θρασύβουλο, αφού από τα εκδοτήρια του γηπέδου θα διατίθενται "πακέτο" εισιτήρια και για τους δύο αγώνες με την τιμή προσφοράς.

Από εκεί και πέρα ο προπονητής του Εθνικού Αστέρα Νίκος Παντέλης συνέχισε και την Πέμπτη την προετοιμασία της ομάδας και αναζητά λύσεις για την ενδεκάδα, ύστερα από τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία των τραυματιών Γκίκα και Παπαζούδη.

Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει όμως στην διάθεση του και πάλι Παριανό, Φραντζεσκί και Βάσι, που δεν ήταν έτοιμοι στο προηγούμενο παιχνίδι, οπότε θα πρέπει να αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ