SUPER LIG

Προπονητής Τράμπζονσπορ: "Ήμασταν μαζί σε 100 ματς με τον Μπακασέτα, βιώσαμε πολύ σημαντικά συναισθήματα"

Ο Τάσος Μπακασέτας πανηγυρίζει γκολ του στο Ερυθρός Αστέρας - Τράμπζονσπορ
Ο Τάσος Μπακασέτας πανηγυρίζει γκολ του στο Ερυθρός Αστέρας - Τράμπζονσπορ 2022 AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο Τάσος Μπακασέτας φόρεσε -στο ματς κόντρα στην Γαλατάσαραϊ- για τελευταία φορά τη φανέλα της Τράμπζονσπορ πριν γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού και ο Αμπντουλάχ Αβτσί έσταξε μέλι για τον κάπτεν της Εθνικής Ελλάδας στη συνέντευξη Τύπου.

Μετά από 3 χρόνια παραμονής στην Τραπεζούντα και 120 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ (33 γκολ ο απολογισμός του) ο Τάσος Μπακασέτας είπε αντίο, με το ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Γαλατάσαραϊ την Κυριακή (21/01) να του δίνει την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τους φίλους της ομάδας.

Οι συνθήκες δεν ήταν αυτές που θα επιθυμούσε αφού μπήκε αλλαγή στο 63 λεπτό με το σκορ στο 0-2 και το φινάλε βρήκε την ομάδα του να γνωρίζει αγωνιστική συντριβή χάνοντας 5-1, με τους ανθρώπους της "Τραμπ" να τρέφουν ωστόσο αισθήματα αγάπης για τον κάπτεν της Εθνικής Ελλάδας και να τα δείχνουν κατά την παρουσία του στο χορτάρι.

Η ιδιαίτερη σχέση του Μπακασέτα με την Τράμπζονσπορ αποτυπώθηκε και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, με τον Αμπντουλάχ Αβτσί να αναφέρεται στο διαζύγιο της ομάδας του με τον "Μπάκα" και να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη.

"Η μεταγραφή του Μπακασέτα ολοκληρώθηκε και τον ευχαριστούμε γαι τις υπηρεσίες του. Έπαιξε σε 122 επίσημα ματς, στα 100 από αυτά ήμασταν μαζί.

Ζήσαμε πολύ σημαντικά συναισθήματα. Ενήργησε με βάση τις ηθικές αρχές του μέχρι την τελευταία ημέρα. Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχία στη μελλοντική ζωή του. Η μεταξύ μας σχέση θα συνεχιστεί", τόνισε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει:

"Του είχα μιλήσει στο ημίχρονο, είχαμε τη σκέψη να περάσει στο ματς ως αλλαγή. Έκανε θεραπεία τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Έλεγε για 20 λεπτά αλλά τα αύξησα και τον άφησα να παίξει για 30.

Η φανέλα της Τράμπζονσπορ και το σημάδι της είναι σημαντικά και βαριά. Ήθελα να είναι ένα ματς που θα μιλούσαμε για εκείνους που θα έπαιζαν και όχι εκείνους που δεν θα έπαιζαν".

TAGS SUPER LIG ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ