SUPER LIG

Τράμπζονσπορ - Γαλατάσαραϊ 1-5: Ο Μπακασέτας έπαιξε 32' ως αλλαγή στο τελευταίο του ματς στη βαριά ήττα της ομάδας του

Ο Τάσος Μπακασέτας στον τελευταίο του αγώνα με την Τράμπζονσπορ
Ο Τάσος Μπακασέτας στον τελευταίο του αγώνα με την Τράμπζονσπορ PRINT SCREEN

Ο Τάσος Μπακασέτας μπήκε αλλαγή στο 64ο λεπτό του τελευταίου του αγώνα με την Τράμπζονσπορ, η οποία ηττήθηκε εντός έδρας με 1-5 για την 21η αγωνιστική της Super Lig.

Λίγο πριν αναχωρήσει για την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, ο Τάσος Μπακασέτας αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ στον εντός έδρας αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ.

Ο αρχηγός της Εθνικής πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 64ο λεπτό στη θέση του Φίλιπ Μπένκοβιτς. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να συνδυάσει το "αντίο" του με νίκη, καθώς η ομάδα της Τραπεζούντας ηττήθηκε 1-5.

Μόλις στο 13' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, με τον Ζαχά να στέλνει την μπάλα στην εστία του Τσεκίρ με τρομερό σουτ στον αέρα μετά τη σέντρα του Γιλμάζ από τα δεξιά.

Στο δεύτερο μέρος ο Ζαχά βρήκε ξανά δίχτυα με σουτ στο 61' και τρία λεπτά μετά ο Αϊχάν έκανε το 0-3. Οι γηπεδούχοι μείωσαν προσωρινά στο 79' με τον Ντεστάν, όμως η Γαλατάσαραϊ απάντησε στο επόμενο λεπτό, με τον Ακτούρκογλου να διαμορφώνει το 4-1.

Στο 90' ο Ζαχά λίγο έλειψε να πανηγυρίσει χατ-τρικ, κάνοντας το 1-5 για την ομάδα του, όμως μετά από επέμβαση του VAR το γκολ ακυρώθηκε.

TAGS SUPER LIG ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ