VIRAL

Προπονητής στα Τρίκαλα κοουτσάρισε την ίδια ώρα δύο ομάδες

Φωτογραφία από το φιλικό Παλαιομονάστηρο-Γίγα Ριζαριού στα Τρίκαλα | 25 Σεπτεμβρίου 2022
Φωτογραφία από το φιλικό Παλαιομονάστηρο-Γίγα Ριζαριού στα Τρίκαλα | 25 Σεπτεμβρίου 2022 TRIKALA SCORE GR

Ένα ιδιαίτερο φιλικό διεξήχθη στα Τρίκαλα με τον προπονητή, Γιώργο Παπαδόπουλο, να κοουτσάρει την ίδια ώρα και τις δύο ομάδες που έπαιζαν αντιμέτωπες το Παλαιομονάστηρο και τον Γίγα Ριζαριού.

Ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο φιλικό παιχνίδι διεξήχθη στα Τρίκαλα ανάμεσα στο Παλαιομονάστηρο και τον Γίγα Ριζαριού με τον προπονητή Γιώργο Παπαδόπουλο να κουτσάρει την ίδια ώρα και τις δύο ομάδες στις οποίες είναι τεχνικός.

Σύμφωνα με το trikalascore.gr ο Παπαδόπουλος ο οποίος είναι χρόνια προπονητής σε ομάδες των Τρικάλων φέτος έχει αναλάβει και τους δύο συλλόγους με τον έναν να παίζει στην Α Ερασιτεχνική κατηγορία και ο άλλος στην Β' ΕΠΣΤ.

Η ιστοσελίδα των Τρικάλων ανέφερε:

"‘Ενα πρωτότυπο φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Παλαιομονάστηρο, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται το Γίγα Ριζαριού.

Το πρωτότυπο έχει να κάνει με το ότι και στις δύο αυτές ομάδες προπονητής είναι ο Γιώργος Παπαδόπουλος, που κοουτσάριζε ταυτόχρονα και τους μεν και τους δε, εξάγοντας συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.

‘Οσα χρόνια καλύπτουμε το ερασιτεχνικό του νομού δε θυμόμαστε πραγματικά να έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο με τον Παπαδόπουλο να κάνει κυριολεκτικά “μαγικά” σήμερα.

Και για όσους αναρωτιούνται το πως θα μπορεί να κοουτσάρει και τις δύο ομάδες όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ο μεν Γίγας αγωνίζεται στην Α’ Ερασιτεχνική δηλαδή Σάββατο, το δε Παλαιομονάστηρο στη Β’ ΕΠΣΤ, άρα Κυριακή, επομένως θα τους προλαβαίνει και τους δύο".

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ