ΟΦΗ

Προπονήθηκαν Λεοζίνιο-Ντρούλιτς

Προπονήθηκαν Λεοζίνιο-Ντρούλιτς
ΛΕΟΖΙΝΙΟ

Ο Ολυμπιακός αποτελεί παρελθόν για τον ΟΦΗ που προετοιμάζεται ήδη για το επόμενο τοπικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη

Σε χαλαρούς ρυθμούς κινήθηκε η προπόνηση των παικτών που αγωνίστηκαν με τους ''ερυθρόλευκους'' ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα που είχε διάρκεια 90 λεπτά και αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα. Η προπόνηση περιελάμβανε δίτερμα με αντίπαλο την ομάδα των Νέων. Στη διάρκεια του διτέρματος σκόραραν οι Ντρούλιτς (2), Πόποβιτς και Λεοζίνιο.
Ο τελευταίος αναφερόμενος στο πρόβλημα που του παρουσιάστηκε στο πόδι δήλωσε: ''Είμαι καλά. Εχω κάποιες μικρές ενοχλήσεις, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να τεθώ στην διάθεση του προπονητή μου. Το αντίθετο. Θα συμμετέχω καθημερινά στο κανονικό πρόγραμμα και φυσικά ο προπονητής μου θα κρίνει το πότε θα αγωνιστώ''.

Ο Γκόραν Ντρούλιτς συμμετείχε σε όλο το δίτερμα χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα. Ο Σέρβος επιθετικός έδειξε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που είχε στους προσαγωγούς, πρόβλημα που ήταν η αιτία που παρακολουθούσε τους αγώνες της ομάδας από την εξέδρα.

Στο δίτερμα πήρε μέρος και ο Στέλιος Σφακιανάκης χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα στο γόνατο του. ''Είμαι καλά. Οι ενοχλήσεις που είχα έχουν εξαφανιστεί. Συμμετέχω πλέον στο κανονικό πρόγραμμα'' δήλωσε μετά το τέλος του διτέρματος ο έμπειρος μέσος. Ο Πίρσμαν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, γιατί έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.




TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ