ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπόνηση υπό βροχή

Προπόνηση υπό βροχή
INTIME SPORTS

Υπό δυνατή και συνεχή βροχή γυμνάστηκαν το πρωί της Κυριακής (30/12) οι παίκτες του Ολυμπιακού. Κράτησε λιγότερο η προπόνηση. Μικροπροβλήματα για Ιμπαγάσα και Φουστέρ.

Οι κακές καιρικές συνθήκες, οι οποίες επικρατούν εκ νέου από το πρωί της Κυριακής (30/12) στο Λεκανοπέδιο, δεν επέτρεψαν στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να γυμναστούν κανονικά, όπως τις προηγούμενες ημέρες. Το πρόγραμμα διήρκεσε λιγότερη ώρα, περίπου 45 λεπτά, και περιελάμβανε μόνο ασκήσεις ενδυνάμωσης και δίτερμα.

Από αυτό απουσίασαν οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Νταβίντ Φουστέρ. Οι δύο ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα, που δεν προκαλούν ανησυχία, με ενοχλήσεις στο δικέφαλο μηριαίο δεξιά και λαγονοψοΐτη δεξιά αντίστοιχα.

Για προληπτικούς λόγους και μόνο, εξαιτίας και του βεβαρυμμένου τερέν του προπονητικού κέντρου, από τη διαρκή βροχόπτωση, οι δύο παίκτες προφυλάχθηκαν και έμειναν στο γυμναστήριο, για να μην επιβαρυνθούν.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε με το πρόγραμμα αποκατάστασής του δίχως να βγει στο βρεγμένο γήπεδο. Αποκατάσταση έκανε και ο Δημήτρης Σιόβας, ενώ ο Τζαμέλ Αμπντούν συνέχισε με το ατομικό του πρόγραμμα και τη θεραπεία που ακολουθεί. τη Δευτέρα (31/12), αντί προπόνησης, στις 10:30 θα διεξαχθεί στο Ρέντη το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Καλλιθέα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ