ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Προπόνηση και το Μεγάλο Σάββατο στον Εργοτέλη

Προπόνηση και το Μεγάλο Σάββατο στον Εργοτέλη
Εργοτέλης προπόνηση

Την ώρα που οι ποδοσφαιριστές όλων των άλλων ομάδων θα απολαμβάνουν τριήμερες και τετραήμερες άδειες οι παίκτες του Εργοτέλη θα χύνουν τον ιδρώτα τους κανονικά στο γήπεδο.

Ο στόχος της παραμονής που θα έρθει μόνο με τέσσερις νίκες στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια για τον Εργοτέλη μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από σκληρή δουλειά και θυσίες των παικτών της ομάδας της Κρήτης. Για αυτό και το Μεγάλο Σάββατο θα βρει τους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη στο γήπεδο για προπόνηση ενώ μόνο την Μεγάλη Παρασκευή οι παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη θα έχουν ρεπό.

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση της Πέμπτης αυτή πραγματοποιήθηκαν στο βοηθητικό του Παγκρήτιου με τους Σαράνοφ, Γιοβάνοβιτς και Μπουρσέλη να προπονούνται και πάλι μόνοι τους.

"Σε τακτικά αγωνιστικά παιχνίδια αφιερώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Ταουσιάνη και των συνεργατών του.

Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου και είχε διάρκεια μιας ώρας και τριάντα λεπτών. Οι Σαράνοφ, Γιοβάνοβιτς και Μπουρσέλης γυμνάστηκαν ατομικά.

Ρεπό περιλαμβάνει το πρόγραμμα για αύριο, ενώ η επόμενη προπόνηση θα ξεκινήσει στις 11:00 του Μ. Σαββάτου".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ