ΠΑΟΚ

Προπόνηση και μετά... σπίτια τους

Προπόνηση και μετά... σπίτια τους
Χατζηισαΐας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ γυμνάστηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (7/3) στη Μεσημβρία, έχοντας πάει απευθείας από το "Μακεδονία Παλλάς" στο προπονητικό κέντρο.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αφήσει πίσω του τα όσα έφερε η ήττα από τον Πανθρακικό και να μπει στην προετοιμασία για το σαββατιάτικο (12/3) ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Μετά το... μάντρωμα στο "Μακεδονία Παλλάς" με εντολή του Ίγκορ Τούντορ το βράδυ της Κυριακής (6/3), παίκτες και τεχνική ηγεσία πήγαν το μεσημέρι για προπόνηση και μετά οι παίκτες αφέθηκαν ελεύθεροι να πάνε στα σπίτια τους.

Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στη φυσική κατάσταση με τον Ιταλό γυμναστή Πάολο Αρτίκο να έχει το γενικό "πρόσταγμα".

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Πανθρακικό έκαναν αποκατάσταση με τρέξιμο στο γήπεδο κι ασκήσεις στο γυμναστήριο και το δεύτερο γκρουπ ποδοσφαιριστών δούλεψαν σε ταχύτητα, ταχυδύναμη κι αντοχή στη δύναμη.

Σήμερα θα υποβληθούν σε τομογραφία οι Τσίμιροτ και Ροντρίγκες, όπως κι ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, ο οποίος αισθάνθηκε βάρος στον ορθό μηριαίο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό.

Μπερμπάτοφ, Κωνσταντινίδης, Γλύκος και Ζάιρο συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Την Τρίτη (08.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ