ΠΑΟΚ

Πρόωρες ανανεώσεις

Πρόωρες ανανεώσεις
Βιεϊρίνια

H διοίκηση της ΠΑΕ έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις της για παραμονή των Βιεϊρίνια, Μάρκος Αντόνιο και Σορλέν

Ο Φερνάντο Σάντος έδειξε την θετική του εισήγηση με την διοίκηση της ΠΑΕ να έχει ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις της με τις ομάδες των τριών και πιο συγκεκριμένα με τις Πόρτο, Οσέρ και Ρεν. Κι όσο για τα πρώτα αποτελέσματα; Είναι θετικά. Με την Πόρτο για τον Βιεϊρίνια βρίσκεται ήδη στην τελική ευθεία να παραμείνει εκ νέου ως δανεικός όπως κάτι ανάλογο φαίνεται να ισχύει με την Οσέρ για τον Μάρκος Αντόνιο. Κι όσο για τον Σορλέν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης φαίνεται να υπάρχει η διάθεση αγοράς του από την Ρεν.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η σημερινή πρωινή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής. Οι Πάμπλο Γκαρσία και Μάρκος Αντόνιο που δεν υπολογίζονται από τον Σάντος για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Θρασύβουλο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα σε υψηλούς ρυθμούς. Αμφότεροι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης δείχνει να επιμένει στο 4-3-3 με τον Γλύκο αντί του Χαλκιά - που θα εκτίσει την τιμωρία του έχοντας συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες - κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα Κοντρέρας και Μπιζέρα θα παίξουν για πρώτη φορά μαζί ως κεντρικό δίδυμο έχοντας τον Σνάουτσνερ στα δεξιά και τον Λίνο στα αριστερά.

Στα χαφ θα είναι οι Μπαλάφας, Ίβιτς και Σορλέν ενώ στην επίθεση στα αριστερά ο Λάκης, στα δεξιά ο Βιεϊρίνια κι όσο για την κορυφή θα είναι ο Χούτος αντί του Μουσλίμοβιτς. Όσο τέλος για την αυριανή τελευταία προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας και θα ξεκινήσει στις 16:00.




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ