ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Έκανε το εννέα στα εννέα η Βραζιλία, έμεινε στο μηδέν η Αργεντινή

Ο Άντονι πανηγυρίζει γκολ του στο Βραζιλία - Βενεζουέλα με τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο Άντονι πανηγυρίζει γκολ του στο Βραζιλία - Βενεζουέλα © 2021 ARIANA CUBILLOS/ASSOCIATED PRESS

Η Βραζιλία επικράτησε 3-1 εκτός έδρας της Βενεζουέλας και έκανε το εννέα στα εννέα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για τη Λατινική Αμερική. Στο 0-0 με την Παραγουάη έμεινε η Αργεντινή.

Σαρωτική συνεχίζει να είναι η Βραζιλία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για τη ζώνη της Λατινικής Αμερικής. Η σελεσάο επικράτησε, έστω και δύσκολα, 3-1 της Βενεζουέλας εκτός έδρας, έκανε το εννιά στα εννιά και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 27 πόντους.

Η Βενεζουέλα πήρε το προβάδισμα στην αναμέτρηση με σκόρερ τον Έρικ Ραμίρεζ και κράτησε αυτό το προβάδισμα μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στο δεύτερο μέρος και πέτυχαν την ανατροπή. Στο 71ο λεπτό ο Μαρκίνιος ισοφάρισε με κεφαλιά.

Στο 85ο λεπτό ο Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα ήταν εύστοχος απ' την άσπρη βούλα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 90+5' με πλασέ του Άντονι από κοντά, έπειτα από ασίστ του Ραφίνια.

Η ψαλίδα ανάμεσα στη Βραζιλία και την Αργεντινή άνοιξε. Η αλμπισελέστε δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Παραγουάης και κόλλησε στο 0-0. Η παρέα του Μέσι παρέμεινε στη δεύτερη θέση με 19 πόντους, ενώ η Παραγουάη είναι εκτός πεντάδας με 12 πόντους.

Η Αργεντινή είχε την υπεροχή στο παιχνίδι, αν και η Παραγουάη ήταν επίσης επικίνδυνη. Η ομάδα του Σκαλόνι έσφιξε τον κλοιό προς το φινάλε, όμως δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω απ' την ισοπαλία και επέστρεψε στο Μπουένος Άιρες με τον βαθμό.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς το Εκουαδόρ επικράτησε 3-0 της Βολιβίας και παραμένει σε απόσταση βολής απ' τη δεύτερη Αργεντινή με 16 πόντους. Τα γκολ πέτυχαν σε απόσταση λίγων λεπτών οι Εστράδα (14') και Ένερ Βαλένσια (17', 19'). Νίκη πανηγύρισε και το Περού επί της Χιλής με 2-0. Το Περού είναι 7ο με 11 πόντους στο +4 απ' τους Χιλιανούς. Τέλος, χωρίς γκολ έληξε το ματς ανάμεσα στην 4η Ουρουγουάη και την 5η Κολομβία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Η βαθμολογία:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΧΙΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ