ΑΕΚ

Προκηρύχθηκε η ΑΜΚ 30 εκ. για το γήπεδο!

Προκηρύχθηκε η ΑΜΚ 30 εκ. για το γήπεδο!
INTIME SPORTS

Με γοργούς ρυθμούς προχωράνε τα βήματα για την "Αγιά Σοφιά", με την διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου να ανακοινώνει την προκήρυξη Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της "Δικέφαλος 1924 ΑΕ" με θέμα την ΑΜΚ κατά 30 εκ. ευρώ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει πάρει προσωπικά το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ και αυτό φαίνεται από τις συνεχόμενες εξελίξεις πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Το χρονικό σχεδιάγραμμα έχει γνωστοποιηθεί και για αυτό δεν θέλει ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ να ξεφύγει ούτε μέρα.

Έτσι λοιπόν η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου της ΑΕΚ με ανακοίνωση της, έκανε γνωστό πως την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου θα γίνει η Γενική Συνέλευση των Μετόχων της "Δικέφαλος 1924" Α.Ε με θέμα την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου κατά 30.000.000 ευρώ.

Αν θεωρήσουμε πως η ημερομηνία που κυκλοφόρησε για την επίσημη παρουσίαση της
Αγιάς Σοφιάς" είναι στις 6 Νοεμβρίου, τότε μέχρι εκείνη την μέρα, θα έχει ολοκληρωθεί το μεγάλο βήμα της χρηματοδότησης με τα πρώτα χρήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Προκηρύχθηκε η Γενική Συνέλευση των Μετόχων της "Δικέφαλος 1924" Α.Ε με θέμα την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου κατά 30.000.000 ευρώ. Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ