ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώην σύζυγος Γιάνκτο: "Περήφανη που είπε δημόσια ότι είναι γκέι"

Η πρώην σύζυγος του Γιάκουμπ Γιάνκτο
Η πρώην σύζυγος του Γιάκουμπ Γιάνκτο INSTAGRAM / @OTTOMANSKAM

Η πρώην σύζυγος του Γιάκουμπ Γιάνκτο, Μαρκέτα Οτομάνσκα, δήλωσε πως είναι περήφανη για το θάρρος του να αποκαλύψει πως είναι ομοφυλόφιλος.

Ο διεθνής Τσέχος ποδοσφαιριστής, Γιακούμπ Γιάνκτο, αποκάλυψε τη Δευτέρα (13/2) με μήνυμά του στα social media πως είναι ομοφυλόφιλος και πως δεν θέλει πλέον να κρύβεται.

Η πρώην σύζυγός του τον στήριξε και μιλώντας σε Μέσο της Τσεχίας δήλωσε πως είναι περήφανη που βρήκε το θάρρος να αποκαλύψει πως είναι ομοφυλόφιλος.

"Είναι η ιστορία του αυτή η εξομολόγηση. Είμαι περήφανη που βρήκε τη δύναμη να το πει δημόσια. Είναι ο πρώτος εν ενεργεία παίκτης που το κάνει, ως τώρα ίσως ήταν πιο εύκολο για ποδοσφαιριστές που είχαν αποσυρθεί. Όλοι οι άλλοι το κρατούν μυστικό. Φοβούνται τι θα πει ο κόσμος", είπε στην τσέχικη ιστοσελίδα Idnes.cz, όπου εξήγησε ότι η σχέση τους έληξε το 2021.

"Θα αρέσει στον κόσμο όσο πριν. Δεν με νοιάζει πια για το παρελθόν μας. Δεν τον κατηγορώ για το πώς τελείωσε το μεταξύ μας, ελπίζω τώρα να είναι πιο ήρεμος με τον εαυτό του. Κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι ελεύθερος να ζει όπως θέλει.

Όταν μου το ανακοίνωσε ήταν σαν να απελευθερώθηκα. Τώρα το σημαντικό είναι να είναι ευτυχισμένος. Φοβόταν ότ ο κόσμος δεν θα τον αποδεχθεί", είπε χαρακτηριστικά.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΤΣΕΧΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ