ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Πρώην ατζέντης Λεβαντόβσκι: "Θέλει να αποδείξει ότι είναι καλύτερος από τον Μπενζεμά"

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τον Καρίμ Μπενζεμά στο Μπάγερν - Ρεάλ στο Champions League
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τον Καρίμ Μπενζεμά στο Μπάγερν - Ρεάλ στο Champions League © 2018 FRANCISCO SECO / AP IMAGES

Ο πρώην ατζέντης του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, Τσεζάρι Κουχάρσκι, αποκάλυψε στο Cadena SER πως ο λόγος που ο Πολωνός σταρ θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα και τη La Liga είναι για να αποδείξει πως είναι καλύτερος παίκτης από τον Καρίμ Μπενζεμά.

Για τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο η Μπαρτσελόνα. Ο Πολωνάς σταρ παλεύει με όλα τα μέσα να πιέσει την Μπάγερν να έρθει σε συμφωνία με τους Καταλανούς, με τον πρώην ατζέντη του Τσεζάρι Κουχάρσκι, να αποκαλύπτει τον λόγο της μεγάλης επιθυμίας του 33χρονου.

Ο σταρ των Βαυαρών δεν θέλει να βρίσκεται καν στην πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, γι' αυτό μάλιστα ζήτησε από την Μπαρτσελόνα να έχει ολοκληρώσει τη μεταγραφή του πριν από τις 12 Ιουλίου.

Όπως αποκάλυψε στο Cadena SER ο Κουχάρσκι, ο λόγος που ο Λέβαντόβσκι θέλει να πάει διακαώς στους "μπλαουγκράνα" και τη La Liga είναι για να αποδείξει πως είναι καλύτερος παίκτης από τον Καρίμ Μπενζεμά.

"Η Μπαρτσελόνα και ο Λεβαντόβσκι θα παλέψουν γι' αυτήν την μεταγραφή. Πιστεύω ότι θα υπογράψει στην Μπαρτσελόνα, νομίζω ότι είναι πιθανό.

Πρέπει να πιέσει την Μπάγερν να τον αποδεσμεύσει από το συμβόλαιό του. Οι ηγέτες της Μπάγερν γνωρίζουν ότι ήθελε να πάει στην Ισπανία. Το πλάνο του είναι να πάει στην Ισπανία και να τελειώσει την καριέρα του στις ΗΠΑ.

Θέλει να αποδείξει ότι είναι καλύτερος από τον Μπενζεμά, αυτό είναι ένα από τα κίνητρά του για να πάει στη Βαρκελώνη. Ο Λεβαντόβσκι δεν έχει όνειρα. Για αυτόν το να παίζει ποδόσφαιρο είναι εργασία. Και είναι σπουδαίος επαγγελματίας".

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ