ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προετοιμασία παικτών και οπαδών

Προετοιμασία παικτών και οπαδών
Οπαδοί

Το ρεπό της Τρίτης έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες να ξεκουραστούν και στον Παράσχο να τους ετοιμάσει ένα καλωσόρισμα την Τετάρτη με διπλή προπόνηση

Ο μόνος που... γλίτωσε ήταν ο Γιώργος Γεωργίου που έκανε ατομικό πρόγραμμα αν και την Πέμπτη αναμένεται να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα.

Το θετικό για τον Γιώργο Παράσχο είναι πως τόσο ο Ρόβα όσο και ο Ραγκουέλ έβγαλαν χωρίς κανένα πρόβλημα τις δύο προπονήσεις και τέθηκαν στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Εισιτήρια για όλους
Την ευκαιρία να δουν όλοι οι φίλαθλοι, όλων των ηλικιών και όλων των φύλων, τον Ατρόμητο αγωνιζόμενο δίνει την προσεχή Κυριακή εναντίον του Εργοτέλη η διοίκηση του συλλόγου.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος αποφάσισε να μειώσει τις τιμές των εισιτήριων στις θύρες 2,4 και 7, τα οποία θα κοστίζουν πλέον 15 ευρώ, ενώ ήδη οι τιμές στις θύρες 5 και 6 έχουν οριστεί στα 10 ευρώ.

Η διοίκηση της ομάδας θέλει να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο ώστε να δώσει δυναμικό παρών εναντίον του Εργοτέλη και να βοηθήσει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες των παικτών για την κατάκτηση μίας ακόμα νίκης.

Τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής θα διατίθενται αύριο και την Παρασκευή από τις 12.00 ως τις 19.00, το Σάββατο από τις 10.00 ως τις 14.00 και την Κυριακή από τις 10.00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα.

* Την Παρασκευή ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Ατρομήτου, «FENTAGIN», πραγματοποιούν γενική συνέλευση στα γραφεία τους, στην οδό Κρέσνας και καλούν όλα τα μέλη τους να δώσουν το παρών.













TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ