ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Προετοιμασία με προβλήματα

Προετοιμασία με προβλήματα
Πόζα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μπουέλε, Κένεντι και Πόζα τα προβλήματα ενόψει Ατρομήτου. Κορδονούρης:"Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".

Το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση την Τρίτη , κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες εξαιτίας της συνεχιζόμενης βροχόπτωσης που δεν επιβάρυναν ωστόσο τον αγωνιστικό χώρο του βοηθητικού γηπέδου του Παγκρητίου που ήταν σε καλή κατάσταση.

Ο Μπουέλε που μετά το τράβηγμα στον τετρακέφαλο, δεν είναι σε πλήρη ετοιμότητα, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα όμως εκτιμάται ότι θα μπει κανονικά τις επόμενες ημέρες. Ο Κένεντι έχει ένα σφίξιμο στο πόδι και δεν γυμνάστηκε.

Ο Πόζα νιώθει επίσης ενοχλήσεις στο πόδι και δεν θα προπονηθεί ούτε αύριο προκειμένου να μην επιβαρύνει το πρόβλημα του ώστε να βγουν ασφαλέστερα συμπεράσματα για την κατάσταση του.

Πάντως εκφράζεται η αισιοδοξία ότι και οι τρεις παίκτες θα βρίσκονται στην διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου για την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες. Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλαμβάνει μία προπόνηση την Τετάρτη το απόγευμα.

Κορδονούρης:"Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα"

Αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο, ο αρχηγός των Κρητικών Παναγιώτης Κορδονούρης με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Athletic Radio" τόνισε ότι ο Εργοτέλης δεν έχει να φοβηθεί κανένα αντίπαλο λέγοντας χαρακτηριστικά:

" Ο Εργοτέλης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, κανέναν αντίπαλο και καμία έδρα εξάλλου όλα τα παιχνίδια παίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και εμείς πάμε παντού για την νίκη.

Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα κανείς δεν αμφιβάλει για αυτό, αλλά εμείς θα παίξουμε αυτό που ξέρουμε και θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".













TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ