ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόεδρος Πενιαρόλ: "Πιθανό να φύγει ο Πικέρες, θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες"

Ο Χοακίν Πικέρες με τη φανέλα της Πενιαρόλ
Ο Χοακίν Πικέρες με τη φανέλα της Πενιαρόλ © 2021 MARIANA GREIF/ ASSOCIATED PRESS PHOTOS

Ο πρόεδρος της Πενιαρόλ, Ιγκνάσιο Ρούλιο, τόνισε πως τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Χοακίν Πικέρες, ενός παίκτη που έχει απασχολήσει τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ και ο Χοακίν Πικέρες της Πενιαρόλ έχει απασχολήσει μαζί με τον Ραχμάν Μπάμπα τους ερυθρόλευκους, με τον Σταύρο Γεωργακόπουλο να αναλύει τα δεδομένα στο Show Must Go On Live της Παρασκευής (23/7).

Ο πρόεδρος της Πενιαρόλ, Ιγκνάσιο Ρούλιο, μίλησε στο Sport 890 και αναφέρθηκε στο ζήτημα του 22χρονου αριστερού μπακ. Συγκεκριμένα ανέφερε πως είναι αρκετά πιθανό ο Πικέρες να αποχωρήσει γι' άλλη ομάδα, γεγονός που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία, ενώ εκ των ομάδων που τον καταδιώκουν είναι και η Ρίβερ Πλέιτ.

"Προς το παρόν η άλλη πιθανότητα εξόδου απ' την ομάδα είναι ο Χοακίν Πικέρες, κάτι που θα επιλυθεί τις επόμενες μέρες" ανέφερε συγκεκριμένα ο Ιγκνάσιο Ρούλιο.

Ο Πικέρες ανήκει στην Πενιαρόλ απ' τον Ιανουάριο του 2020, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ενώ φέτος έχει αγωνιστεί σε 17 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της ομάδας απ' την Ουρουγουάη.

Το tweet για τον Πικέρες
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ