ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Πρόεδρος Μπελενένσες: "Ήταν ντροπή αυτό που συνέβη σήμερα, δεν υπάρχουν κανονισμοί να το δικαιολογούν"

Πρόεδρος Μπελενένσες: "Ήταν ντροπή αυτό που συνέβη σήμερα, δεν υπάρχουν κανονισμοί να το δικαιολογούν"

Ο πρόεδρος της Μπελενένσες, Ρουί Πέντρο Σοάρες, μετά την διακοπή του αγώνα με τη Μπενφίκα μίλησε στους δημοσιογράφους και στάθηκε στην αξιοπρέπεια των ποδοσφαιριστών του.

Ο Ρουί Πέντρο Σοάρες, πρόεδρος της Μπελενένσες, μετά τη διακοπή του αγώνα με τη Μπενφίκα στο 48' και με το σκορ στο 7-0 μίλησε για την αξιοπρέπεια των ποδοσφαιριστών του και δεν θέλησε να αναφερθεί σε κανονισμούς και ημερολόγια.

Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των γηπεδούχων που δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα στο ημίχρονο υποστήριξε:

"Η πρώτη δήλωση είναι για τους παίκτες μου. Παρακολουθώ ποδόσφαιρο 48 χρόνια και δεν έχω ξαναδεί παίκτες τόσο άξιους όσο αυτοί που αναγκάστηκαν να παίξουν. Για αυτούς, ένα αίσθημα βαθιάς κατανόησης, έδειξαν σε όλους τι σημαίνει να έχεις αξιοπρέπεια. Δεν θα μιλήσω για κανονισμούς και ημερολόγια. Παίξαμε εδώ σήμερα, ήταν κρίμα, εκτός από τους παίκτες που εμφανίστηκαν. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αξιοπρέπεια στη ζωή μου".

Και συνέχισε για όλους λέγοντας:

"Eίναι ντροπή για όλους μας το γεγονός ότι διεξήχθη αυτό το παιχνίδι εκτός από τους 9 παίκτες μας που εμφανίστηκαν στο γήπεδο. Νωρίς το απόγευμα ζητήσαμε από τη Λίγκα να αναβάλει το παιχνίδι. Μας μεταφέρθηκε πως είχαμε 9 παίκτες. Η Λίγκα μας είπε 'έχετε 9 παίκτες'. Η άλλη εναλλακτική ήταν να μην εμφανιστούμε στο γήπεδο".

Ενώ αναφέρθηκε και σε μια συνομιλία που είχε με τον Ρούι Κόστα, πρόδρο της Μπενφίκα και τον προκάλεσε να τοποθετηθεί στο τι του είπε. Ο ισχυρός άνδρας της Μπελενένσες είπε ότι μίλησε με τη Μπενφίκα στις 19.13 (ώρα Πορτογαλίας και ενώ το ματς θα άρχιζε στις 20.30) ζητώντας την αναβολή. Εάν δεν έπαιζε η ομάδα του θα έχανε από 2 έως 5 πόντους.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ