ΜΠΑΓΕΡΝ

Πρόεδρος Μπάγερν: "Ο Λεβαντόβσκι έχει συμβόλαιο έως το 2023, μέχρι τότε θα παίζει εδώ"

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τη φανέλα της Μπάγερν σε ματς της Bundesliga κόντρα στην Στουτγκάρδη | 8 Μαΐου 2022
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τη φανέλα της Μπάγερν σε ματς της Bundesliga κόντρα στην Στουτγκάρδη | 8 Μαΐου 2022 @2022 MICHAEL PROBST/AP IMAGES

Ο πρόεδρος της Μπάγερν, Χέρμπερτ Χάινερ, είναι πρόθυμος να θυσιάσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ, αφού σύμφωνα με το SPORT1 ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι να αποχωρήσει από την ομάδα, προτού λήξει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι το 2023.

Σε σίριαλ αναμένεται να εξελιχθεί η υπόθεση του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, καθώς παρότι ο ίδιος ανακοίνωσε το Σάββατο (14/5) πως δεν θα επεκτείνει τη συνεργασία του με την Μπάγερν και ότι το ματς με τη Βόφσμπουργκ ίσως είναι το τελευταίο του με τους Βαυαρούς, ο σύλλογος έχει διαφορετική γνώμη.

Ο πρόεδρος των Βαυαρών, Χέρμπερτ Χάινερ, τόνισε πως ο Πολωνός δεσμεύεται με τον σύλλογο έως το καλοκαίρι του 2023 και μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του θα αγωνίζεται στην ομάδα, δείχνοντας διατεθειμένος να χάσει πολλά εκατομμύρια ευρώ που θα του προσέφερε μία ενδεχόμενη μεταγραφή του 33χρονου.

"Ο Ρόμπερτ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Μέχρι τότε θα παίζει μαζί μας", ξεκαθάρισε ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Γερμανίας στο SPORT1.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ