ΜΠΑΓΕΡΝ

Πρόεδρος Μπάγερν για Λεβαντόβσκι: "Έχουμε προφορική συμφωνία με την Μπαρτσελόνα"

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ουνιόν
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ουνιόν © 2021 MICHAEL SOHN / AP IMAGES

Ο πρόεδρος της Μπάγερν, Χέρμπερτ Χάινερ, επιβεβαίωσε πως οι Βαυαροί ήρθαν σε προφορική συμφωνία για την παραχώρηση του Ρόμπερ Λεβαντόβσκι, με τον Πολωνό σταρ να πετάξει την Κυριακή (17/7) στις ΗΠΑ για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει.

Δεδομένη είναι πλέον η μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να καταφέρνουν τελικά έπειτα από μήνες διαπραγματεύσεων να πείσουν την Μπάγερν να τον παραχωρήσει.

Ο πρόεδρος της Μπάγερν, Χέρμπερτ Χάινερ, επιβεβαίωσε πως οι Βαυαροί έχουν έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία και πλέον απομένει το τυπικό μέρος της διαδικασίας

"Έχουμε προφορική συμφωνία με την Μπαρτσελόνα. Είναι καλή και για τις δύο πλευρές. Ο Ρόμπερτ είναι ένας παίκτης που αξίζει πολλά, έχει κερδίσει την ευγνωμοσύνη μας", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το πολυσυζητημένο σίριαλ του καλοκαιριού είχε happy end για όλους, καθώς η Μπαρτσελόνα θα ενισχυθεί επιθετικά από έναν κορυφαίο φορ, ο Λεβαντόβσκι γύρισε σελίδα στην καριέρα του και θα μετακομίσει στο Καμπ Νου που τόσο ήθελε και η Μπάγερν θα βάλει στα ταμεία της 45 εκατ. ευρώ συν άλλα πέντε σε μπόνους.

Οι διαπραγματεύσεις βέβαια δεν ήταν εύκολες, με τον μάνατζερ του 33χρονου, Πίνι Ζάχαβι, να τονίζει πως μαζί με τον Σαλιχάμιτζιτς και τον διευθυντή ποδοσφαίρου των Καταλανών, Ματέους Αλεμάνι, μέχρι τα μεσάνυχτα την Παρασκευή (15/7) προσπαθούσαν να βρουν μία λύση.

"Ο Ρόμπερτ άξιζε ένα νέο κεφάλαιο. Θέλω να ευχαριστήσω την Μπάγερν. Μαζί με τους Σαλιχάμιτζιτς και μιλούσαμε στο τηλέφωνο την Παρασκευή ασταμάτητα μέχρι τα μεσάνυχτα για να βρούμε μια καλή λύση για όλους. Όλοι βγήκαν νικητές".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ