ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Λεβαντόβσκι: "Αυτά τα οκτώ χρόνια στην Μπάγερν ήταν ξεχωριστά, θα επιστρέψω για να πω αντίο σε όλους"

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τη φανέλα της Μπάγερν κόντρα στην Μάιντς | 30 Απριλίου 2022
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τη φανέλα της Μπάγερν κόντρα στην Μάιντς | 30 Απριλίου 2022 @2022 MICHAEL PROBST/AP IMAGES

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έκανε την τελευταία προπόνηση με την Μπάγερν το Σάββατο και στο φινάλε μίλησε για τα 8 ξεχωριστά χρόνια στους Βαυαρούς, ενώ έδωσε υπόσχεση πως θα επιστρέψει στο Μόναχο για να χαιρετήσει όσους δεν... πρόλαβε.

Η μετακίνηση του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι από την Μπάγερν στην Μπαρτσελόνα είναι πλέον θέμα χρόνου, με τις δύο ομάδες να βρίσκουν τη χρυσή τομή στα 45+5 εκατομμύρια ευρώ μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις που κράτησαν καιρό και τον 33χρονο φορ να ετοιμάζει πλέον βαλίτσες για Καταλωνία.

Προτού όμως το κάνει αυτό (την Κυριακή αναμένεται να αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή των μπλαουγκράνα), πήγε κανονικά στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου της Μπάγερν, όπου πήρε μέρος, για να κάνει στο φινάλε δηλώσεις αποχαιρετισμού.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Είπα αντίο στους συμπαίκτες μου σήμερα. Δεν ανησύχησα μήπως τραυματιστώ. Αυτό μπορεί να μου συμβεί και στο σπίτι. Ήθελα να παραμείνω σε καλή κατάσταση και αποφάσισα να προπονηθώ μαζί με τους συμπαίκτες μου.

Αυτά τα οκτώ χρόνια ήταν ξεχωριστά και δεν θα τα ξεχάσω. Πέρασα φανταστικά στο Μόναχο. Θα πετάξω σύντομα, αλλά μετά από το τέλος της προετοιμασίας θα επιστρέψω για να πω αντίο με τον σωστό τρόπο και να οργανώσω κάποια πράγματα.

Θα επιστρέψω για να πω αντίο σε όλους τους εργαζόμενους εδώ. Δεν είχα αρκετά χρόνο τώρα για να το κάνω", δήλωσε ο Πολωνός επιθετικός, την ώρα που ο CEO της Μπάγερν, Όλιβερ Καν, έλεγε στους δημοσιογράφους:

"Έχουμε φτάσει σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για τον Λεβαντόβσκι που προς το παρόν είναι μόνο προφορική και αναμένουμε την υπογραφή των συμβολαίων".

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ