ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Συμφωνία με την Μπάγερν για τον Λεβαντόβσκι

Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει γκολ του στο Μπάγερν - Ουνιόν
Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει γκολ του στο Μπάγερν - Ουνιόν 2022 AP PHOTO/ANDREAS SCHAAD

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν ήρθαν σε συμφωνία για τη μετακόμιση του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην Καταλονία έναντι 50 εκατομμυρίων.

Για οριστική συμφωνία ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι κάνουν λόγο τα ισπανικά ΜΜΕ.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών κατέληξαν σε συμφωνία με την τελική προσφορά των Καταλανών ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ να αποδεικνύεται καθοριστική.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η "Mundo Deportivo" η Μπαρτσελόνα θα δώσει 45 εκατομμύρια και τα υπόλοιπα πέντε θα μπουν ως μπόνους επίτευξης στόχων.

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες και δεν αποκλείεται ο Λεβαντόβσκι να βρεθεί με τους νέους του συμπαίκτες στις ΗΠΑ όπου θα μετακομίσει από το Σάββατο (16/07) η Μπαρτσελόνα για προετοιμασία και φιλικά.

Εκείνο που θεωρούν δεδομένο οι Ισπανοί είναι ότι η παρουσίαση του Πολωνού επιθετικού θα γίνει μετά το τέλος των φιλικών στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και φυσικά θα συμβεί με όλες τις τιμές που αρμόζουν στην περίσταση.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ